Daži iemesli, kāpēc ir vērts iegādaties bērnu preces internetā?

Nav laika doties uz rotaļlietu veikalu? Jāizvēlas jauka dāvana kādam bērnam? Ir risinājums - Toys.lv!

Jums ir tikai jāievada bērna vecums, dzimums un vēlamā iepirkšanās summa, un Toys.lv Dāvanu meklētājs jums piedāvās plašu klāstu ar bērnu precēm, kas iepriecinās gan jūs, gan jūsu bērnu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jums ir tikai jāievada bērna vecums, dzimums un vēlamā iepirkšanās summa, un Toys.lv Dāvanu meklētājs jums piedāvās plašu klāstu ar bērnu precēm, kas iepriecinās gan jūs, gan jūsu bērnu.

„Ak, man ir tik daudz darīšanu un vēl vajag paspēt uz rotaļlietu veikalu...”
Pasūtījums internetā ir piemērotākais risinājums cilvēkam ar strauju dzīves ritmu. Darba dienas dažkārt ieilgst līdz vēlam vakaram, un neatliek laiks tikt līdz veikalam. Taču, iepērkoties internetā, nav starpības, vai pasūtījums tiek veikts agri no rīta pie kafijas tases vai pa dienu, atrodoties birojā, vai arī vēlu vakarā, pārlūkojot ziņas. Interneta veikals pieņem pasūtījumus visu diennakti, prece tiek piegādāta tieši tur, kur jums to ir ērti saņemt – uz mājām, biroju vai kur citur.


„Jūsu mājas tuvumā nav neviena laba rotaļlietu veikala? Tagad ir – Toys.lv
Straujā interneta attīstīšanās un izplatīšanās tagad dod iespēju arī attālināto rajonu iedzīvotājiem izvēlēties plaša sortimenta preces tāpat kā tas ikdienu ir iespējams lielpilsētas iedzīvotājiem. Interneta veikals Toys.lv ir labs risinājums vecākiem lietderīgi izmantot savu laiku, bet bērniem izvēlēties sev dāvanas bez steigas un apdomīgi. Ja jums ir dators, internets un bankas klienta karte, varat sākt iepirkties! Visa procedūra aizņem mazāk par 15 minūtēm. Ērti, vai ne? Un, ja esi reģistrēts lietotājs, vienmēr saņemsi papildus atlaidi 5% vērtībā!

Kāda būtu bērna kvēlākā vēlme, ieejot rotaļlietu veikalā? Noteikti nopirkt visas rotaļlietas, kuras atrodas plauktos.

Izvēlēties dāvanu vēl nekad nav bijis tik vienkārši!
Kur gan citur jūs varētu iedomāties, ka dāvanas pašas nāks pie jums! Toys.lv ir unikāla iespēja sameklēt pašas labākās un aktuālākas preces pāris sekunžu laikā tieši jūsu bērnam. Izklausās neiespējami? Nebūt ne! Toys.lv ir izveidots speciāls dāvanu meklētājs, kas atvieglos jūsu pūliņus atrast bērnam vispiemērotāko dāvanu. Jums ir tikai jāievada bērna vecums, dzimums un vēlamā iepirkšanās summa, un Toys.lv Dāvanu meklētājs jums piedāvās plašu klāstu ar bērnu precēm, kas iepriecinās gan jūs, jo cena vienmēr paliek jūsu norādītā, gan jūsu bērnu, jo Toys.lv vienmēr seko līdzi jaunākajām modes tendencēm un piedāvā tikai pašas kvalitatīvākās un šī brīža aktuālākās rotaļlietas! Pietam, Toys.lv mājas lapā ir iespējams apskatīties arī visvairāk pirktās preces, lai padarītu dāvanas iegādi vēl vieglāku un patīkamāku. Nav vairs nepieciešamas stundām ilgas nogurdinošas pastaigas pa veikaliem, viss, kas jums ir nepieciešams, ir atrodams pāris sekundēs!

„Bet veicot pasūtījumu internetā tiek pievienotas transporta izmaksas!”
Tiešām, pirkumiem Toys.lv, kuru vērtība ir zemāka par 70 Ls, tiek pievienotas transporta izmaksas no 2.45 Ls. Bet vai tas padara pirkumu internetā dārgāku par pirkumu veikalā? Pirmkārt, jūs varētu uzdot sev jautājumu: „Kā es vērtēju savu brīvo laiku?”. Labs jautājums – kā to ir iespējams vērtēt? Mēģināsim piedāvāt vienu vērtēšanas variantu. Darba vietā Jūsu darbs stundā tiek vērtēts ar konkrētu Ls vienību skaitu. Ja jūs vērtēsiet savu brīvo laiku ar tādu pašu vienību, tad jūsu brīvā laika stunda atbilst precīzi tai pašai summai, kādu pavadot darbā. Taču esam pārliecināti, ka jūs savu brīvo laiku vērtējat daudz augstāk nekā darbā pavadīto laiku, tādēļ nevēlaties to nelietderīgi pavadīt, staigājot no veikala uz veikala un meklējot kādu preci. Otrkārt, visi auto īpašnieki zina, ka degvielas cenas ir ļoti augstas. Jāņem vērā, ka vidēji viens automobilis pilsētā patērē 10 litrus uz 100 kilometriem un vidējais attālums līdz rotaļlietu veikalam un atpakaļ lielpilsētā ir apmēram kādi 14 km, kas kopumā paredz transporta izmaksas krietnā summā.
Ja tagad paskaitīsim braucienu uz veikalu, ņemot vērā sastrēgumus, automobiļa novietošanu, stāvēšanu rindā, tad sanāk, ka tiek patērēta kā minimums 1 stunda brīvā laika un klāt vēl nāk transporta izmaksas. Tādā veidā droši var apgalvot, ka veicot pirkumu internetā (līdz 70 Ls) piegādes izmaksas nav nemaz tik lielas, jo pasūtīto preci jums pienes burtiski kā uz paplātes. Un, ja pasūtījums pārsniedz 70 Ls (transporta izmaksu nav), tas jau ir ieguvums!

Reklāma
Reklāma

Nereti bērns ir gatavs pat krist gar zemi, lai tikai izpildītu viņa vēlmi. Veicot pasūtījumu Toys.lv jūs varat mierīgi izvēlēties piemērotu preci, ielikt to virtuālajā grozā, veikt pasūtījumu un sagādāt lielu pārsteigumu savam bērniņam un mieru sev ar piegādi uz mājām!

„Ar bērnu uz rotaļlietu veikalu?! Palīdziet man!”
Gājiens uz veikalu ar bērnu (vai bērniem!) ne vienmēr ir viegls pasākums, it īpaši, ja runa iet par rotaļlietu veikalu. Kāda būtu bērna kvēlākā vēlme, ieejot rotaļlietu veikalā? Noteikti nopirkt visas rotaļlietas, kuras atrodas plauktos. Nereti bērns ir gatavs pat krist gar zemi, lai tikai izpildītu viņa vēlmi. Domājam, ka šāda situācija noteikti ir, ja ne piedzīvota, tad redzēta iepērkoties. Veicot pasūtījumu Toys.lv jūs varat mierīgi izvēlēties piemērotu preci, ielikt to virtuālajā grozā, veikt pasūtījumu un sagādāt lielu pārsteigumu savam bērniņam un mieru sev ar piegādi uz mājām!

„Liekas, ka iepirkšanās internetā ir laba ideja, bet neesmu pārliecināts, vai nepastāv krāpšanas risks?”
Mūsu komanda ir padomājusi par drošu iepirkšanos Toys.lv. Visas norēķinu lapas ir aizsargātas ar pasaules sertificētām programmām, par ko jūs varat pārliecināties, ieraugot https:// zaļos simbolus norēķinu lapaspusēs. Ļoti ceram, ka iepirkšanās internetā jums sagādās baudu un jūs izmantosiet šo pakalpojumu atkārtoti.


Novēlam jums ērtus un izdevīgus interneta pirkumus,
Toys.lv
komanda