Operas zvaigzne Elīna Garanča un K. M. Šišons kļuvuši par vecākiem!

Pasaules mūzikas spilgtā zvaigzne, latviešu mecosoprāns Elīna Garanča (35) un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) galvenais diriģents un mākslinieciskais vadītājs Karels Marks Šišons kļuvuši par vecākiem burvīgai meitiņai - portālu mammam.lv/tetiem.lv informēja LNSO.

Jaunie vecāki, mūziķiKarels Marks Šišons un Elīna Garanča. Foto no LNSO arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunie vecāki, mūziķiKarels Marks Šišons un Elīna Garanča. Foto no LNSO arhīva.

 

Diriģents Karels Marks Šišons un operdziedātāja Elīna Garanča ar tikai vecākiem piemītošu īpaši skaistu lepnumu ziņo, ka ir kļuvuši par vecākiem meitiņai Katerīnei Luīzei Šišonai (Catherine Louise Chichon). Jaunie vecāki teic, ka meitiņa šajā pasaulē ieradusies prieka pilna. Tētis Karels informē, ka māmiņa un mazā Ketija, kā vecāki viņu mīļi dēvē, jūtoties apbrīnojami labi. 

 

Mūziķu laimes pilnais notikums – meitiņas Katerīnes sagaidīšana – ir iemesls, kādēļ Karels Marks Šišons atcēla ieplānoto uzstāšanos ar LNSO, kur bija iecerēts kā “Sezonas atklāšanas koncerta” diriģents.. Taču viņš ir pārliecināti, ka ikviens saprot – ģimene ir un būs pirmajā vietā. 

 

Piebildīsim, ka jauno tēti Karelu Marku Šišonu laikraksts "The New York Times" nosaucis par ģeniālu diriģentu; viņš tiek uzskatīts par vienu no jaunās paaudzes interesantākajiem diriģentiem, kurš spēj saviļņot klausītājus dažādās pasaules malās ar savu temperamentu, aizrautību un muzikalitāti. Savukārt latviešu mecosoprāns Elīna Garanča strauji kļuvusi par vienu no mūzikas pasaules spilgtākajām jaunajām zvaigznēm, kas uzstājusies ļoti prestižu operu namos – ne vien Latvijas Nacionālajā operā, bet arī Vīnes Valsts Operā, Parīzes Nacionālajā operā, Ņujorkas Metropolitēna operā, Vīnes Koncertnamā, Drēzdenes Zempera operā u.c. 

Reklāma
Reklāma


Elīnas Garančas fotogalerija, foto no www.elinagaranca.com

 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv gavilē līdzi talantīgo mākslinieku priecīgajam notikumam, vēlot skaistu jo skaistu iepazīšanās laiku. Arī Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris pievienojas jaunās ģimenes sirsnīgo sveicēju pulkam!