Šampūns mūsdienīgam vīrietim no "Garnier"

Mūsdienu vīrietis ir aktīvs un dinamisks. Viņš ir kustībā, vienmēr enerģisks, sporto, strādā visu dienu un pēc tam pavada vakaru kopā ar draugiem. Viņam jāatrod laiks ģimenei, draugiem un darbam: viņa dzīvesveidam ir vajadzīgs daudz enerģijas...

Viņš ir vīrišķīgs un vēlas izcelt savu vīrišķību, rūpējoties par sevi. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viņš ir vīrišķīgs un vēlas izcelt savu vīrišķību, rūpējoties par sevi. Publicitātes foto.

Viņš ir vīrišķīgs un vēlas izcelt savu vīrišķību, rūpējoties par sevi. Viņš pieprasa šampūnu, kas apmierina visas viņa vajadzības un atbilst viņa personībai. Vīrieši ļoti rūpējas par saviem matiem, vēlas tos kopt un uzturēt spēcīgus. Atsaucoties uz vīriešu vēlmēm, 2011. gada rudenī "Garnier" iepazīstina ar jaunajiem "Fructis Men" šampūniem.
 
"Garnier" ir radījis aktīvā taurīna sistēmu ("Active Taurine System") vīriešiem, kuri paļaujas uz augu izcelsmes sastāvdaļu spēku un iedarbību. Sastāvā ir apvienots taurīns, kas izslavēts ar spēju sniegt enerģiju, un aktīvā augļu koncentrāta spēcinošās īpašības, kas ir visos Fructis šampūnos. Aktīvā taurīna sistēma palīdz palielināt un saglabāt matu spēku.
Šampūni ir piemēroti visiem matu tipiem un bagātināti ar spēcīgām aktīvajām sastāvdaļām, kuru efektivitāte ir pierādīta.

"DAILY FUEL" šampūns — ikdienas enerģijas lādiņam
Aktīvā taurīna sistēma + bambusa ekstrakts. Mati ir stiprāki, šķiet vieglāki un jaunas enerģijas piepildīti. Viegli, atsvaidzināti mati. Rezultāts: stiprāki mati.

"ANTI DANDRUFF" — pret blaugznu šampūns
Aktīvā taurīna sistēma + mentols un cinka piritions. Blaugznas izjauc galvas ādas līdzsvaru un padara matus nespodrus. "Fructis Men" īpaši atsvaidzinošais sastāvs, kas bagātināts ar mentolu un cinka piritionu, dziļi attīra galvas ādu un likvidē blaugznas, padarot matus tīrus un īpaši atsvaidzinātus. Rezultāts: blaugznu atkārtota rašanās novērsta* līdz pat 6 nedēļām. *Klīnisks pētījums 36 cilvēkiem.

"FALL FIGHT" — matus stiprinošs šampūns
Aktīvā taurīna sistēma + kofeīna ekstrakts. Vīrieši bieži cieš no matu lūšanas izraisītas matu izkrišanas. Tāpēc "Garnier" ir izstrādājis sastāvu, kas bagātināts ar kofeīnu, lai nostiprinātu matus no iekšienes. Ar "Fall Fight" sastāvu mati ir stiprāki un mazāk pakļauti lūšanai un izkrišanai.

Reklāma
Reklāma