Atvadas no Kārļa Skrastiņa piektdien "Arēnā Rīga"

Atvadas no 7. septembrī traģiskajā aviokatastrofā bojāgājušā leģendārā Latvijas hokeja izlases aizsarga Kārļa Skrastiņa notiks piektdien „Arēnā Rīga”, raksta www.kasjauns.lv.

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Kā portālu kasjauns.lv informēja leģendārā hokejista tuvinieki, ikvienam, kurš laikā no 10.00 līdz 14.00 ieradīsies „Arēnā Rīga”, būs iespēja atvadīties no izcilā hokejista, dēla, brāļa, vīra, tēva un drauga.

Hokeja „Dzelzs vīra” piemiņai tuvinieki lūdz cienīt viņus un lielisko sportistu, uz atvadu pasākumu ierodoties bez fotoaparātiem un TV kamerām.  

Kā ziņots, 7. septembrī neilgi pēc pacelšanās no Tunošnas lidostas Jaroslavļā avarēja „Jak-42” lidmašīna, kurā atradās visa KHL komanda „Lokomotiv”. Jaroslavļas hokejisti devās uz sezonas pirmo oficiālo maču Minskā pret turienes „Dinamo”. Lidaparāta avārijā notikuma vietā gāja bojā 43 no 45 tur bijušajiem cilvēkiem. Pirmdienas rītā mira arī vienīgais izdzīvojušais hokejists Aleksandrs Gaļimovs. Šo aviokatastrofu pārcieta vienīgi lidmašīnas borta inženieris Aleksandrs Sizovs, kura dzīvībai briesmas vairs nedraud.

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma