Godmanis un Pētersone slepus apprecējušies. Rūgts!

27. augustā Mateja baznīcā mūžīgu mīlestību Dieva priekšā viens otram solījuši Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis (59) un iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone (35), raksta www.kasjauns.lv.

Savas kāzas Godmanis un Pētersone vēlējušies paturēt slepenībā, un par šovasar izteikto bildinājumu, kā arī drīzo pošanos precībām līgava un līgavainis nestāstīja pat paziņām. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Savas kāzas Godmanis un Pētersone vēlējušies paturēt slepenībā, un par šovasar izteikto bildinājumu, kā arī drīzo pošanos precībām līgava un līgavainis nestāstīja pat paziņām. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Bijušais ministru prezidents, kura laulība ar viņa iepriekšējo sievu Ramonu Godmani tika oficiāli šķirta šā gada sākumā, par sevi 24 gadus jaunāko Ilzi Pētersoni bildinājis šovasar un pasniedzis izredzētajai briljantu gredzenu. To Ilze nēsāja uz kreisās rokas zeltneša. Uz labās rokas viņai jau mirdzēja cits briljantiem rotāts gredzens — viņa pati neslēpa, ka to šā gada sākumā savā 35. dzimšanas dienā saņēmusi kā dāvanu no mīļotā vīrieša Ivara.


Savas kāzas Godmanis un Pētersone vēlējušies paturēt slepenībā, un par šovasar izteikto bildinājumu, kā arī drīzo pošanos precībām līgava un līgavainis nestāstīja pat paziņām. Arī vaicāta par gredzenu, iekšlietu ministrijas valsts sekretāre gudri attrauca, ka rotas mainot bieži, un viņai esot daudz dažādu gredzenu. Arī kāzu svinēšanas balle neesot rīkota tā paša iemesla dēļ — lai kāds no viesiem neizpļāpājas par ekspremjera precībām. Tamdēļ Ivars un Ilze apprecējušies vien liecinieku un līgavas vecākiem klātesot. Lustīgu izballēšanos Ivars un Ilze pārējiem radiem un draugiem nosolījušies sarīkot kaut kad vēlāk, visticamāk šoruden.


Nu abi mīlnieki, kuru starpā jūtas uzplauka pirms vairāk nekā diviem gadiem, kad Godmanis bija premjers, bet Pētersone — viņa palīdze; ir iestūrējuši laulības ostā. No sākotnējā dienesta romāna abu attiecības pārtapušas ģimenē, un nu esot priekšā iekārtošanās jaunajā mājvietā Rīgā. Zināms, ka apprecoties Ivara Godmaņa jaunā sieva gan paturējusi savu, gan pieņēmusi vīra uzvārdu, un tagad viņu sauc Ilze Pētersone-Godmane. Pašlaik jaunlaulātie baudot medusmēnesi siltajās zemēs.

Kāzu bildes būs apskatāmas žurnāla „Kas Jauns” 6. septembra numurā.

 

Reklāma
Reklāma

Ivaru Godmani un Ilzi Pētersoni bildēs skati šeit!

 

Avots: www.kasjauns.lv