Izveidots portāls vecāku dumībām. Foto ar bērniem šokē

Vecākiem visā pasaulē izveidota izklaide, kura viņu bērniem nākotnē var izvērsties par kaunu un šausmām. Tas portāls, kas aicina iesūtīt vissmieklīgāko un reizē nenormālāko momentu bildes ar bērniem. Jāatzīst, ka daudzās bildēs ar smiekliem tur ir maz sakara... Drīzāk šķiet - nu kā gan bērna miesīgie vecāki savai atvasei var to nodarīt..? 

Vai tētim tas tiešām šķiet smieklīgi..? Foto no Parentfails.com.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai tētim tas tiešām šķiet smieklīgi..? Foto no Parentfails.com.

 

 

Uzzinot par šāda portāla eksistenci, pirmais, ko tur devos noskaidrot – kā viņi paši sevi pozicionējuši. Vai vāc internetā nonākušās trakās bildes un tad vicina vecākiem pirkstu gar degunu, sak, kādi jūs briesmoņi! Vai gluži otrādi – aicina iesūtīt trakas bildes, bet bez morāles. Izrādās – nekādas morāles. Vājprātīgas bildes, par kurām pasmieties kopā un viss. Portāla adrese ir ParentFails.com (vecāku izgāšanās).

 

Bērnu aizstāvji pasaulē jau pauduši sašutumu, ka šāds portāls vecākus tikai veicina izdomāt un realizēt gan bīstamas, gan bērnu pazemojošas situācijas, lai tikai taptu „jautrā” bilde. 

 

 

Laikraksts „The Daily Mail” vecāku dumjo bilžu portālu savās publikācijas ir asi kritizējis, norādot – diez vai pēc gadiem, pārlapojot ģimenes albumu, bērns būs laimīgs, ieraudzīdams sevi dažu vecumā žņaudzējčūskas apskāvienos... 

 

Reklāma
Reklāma

 

Vecāki atvāzuši bērna vidējo pirkstu un nobildējuši - tas ir nieks. Uz tilta margām vai platekrāna malas uztupināti mazuļi, kas atstāti uz brīdi vieni, lai varētu viņus "smuki" nobildēt - tas ir kaut kas. Tas tik ļoti apdraud bērna dzīvību!

 

Galerija ar bērnu bildēm, kas pēc vecāku ieskatiem ir smieklīgas:

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, dūla un mammam.lv/tetiem.lv radītāja