Labdarības sporta spēles Vandzenē 13. un 14. augustā

Labdarības organizācija AllFriends fonds sadarbībā ar Vandzenes pagasta pārvaldi 2011 .gada 13. un 14. augustā organizē labdarības sporta spēles ar mērķi veicināt jauniešu fizisko attīstību, pilnveidot brīvā laika pavadīšanas iespējas un attīstīt Jauniešu centru. Labdarības pasākuma norise veltīta līdzekļu vākšanai visiem iedzīvotājiem pieejama futbola laukuma izveidei Vandzenes pagasta centrā, kur būtu iespējams rīkot dažāda mēroga mini turnīrus, un vietējai futbola komandai tiktu nodrošināts treniņu laukums. Vadoties pēc pagasta pārvaldes sastādītās izmaksu tāmes, projektam nepieciešami 3000 LVL.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Vietējā futbola komanda "Vandzene", kurā spēlē dažāda vecuma spēlētāji no dažādiem sociālajiem slāņiem un sociālā riska grupas jaunieši, aktīvi sporto jau aptuveni 30 gadus, kā arī piedalās novada mēroga sporta spēlēs. Talsu novada Vandzenes pagastā ir 405 bērni un jaunieši vecumā no 5 - 25 gadiem.

 

Guna Miļusa, AllFriends labdarības fonds sabiedrisko attiecību vadītāja:  „Šī pasākuma ietvaros mēs ne vien organizējam līdzekļu vākšanu noteiktam mērķim, bet arī veidojam uz sociālo atbildību balstītu sadarbību ar vairākiem uzņēmumiem, lai pasākums kļūtu par nozīmīgu vietēja mēroga kultūras un sporta notikumu. Esam gandarīti arī par projekta iekļūšanu www.labiedarbi.lv finālā ar 2011.gada 1.augustu, tādēļ aicinām atbalstīt arī balsojot.”

 

Renārs Rode, FC Skonto aizsargs: „Skonto iniciatīva šajā pasākumā viennozīmīgi ir saistīta ar futbola popularizēšanu kā veselīga un piepildīta dzīvesveida pamatu. Laukos dzīvo ļoti daudz talantīgu jauniešu, kuru prioritāšu realizēšanai nepieciešamie resursi ir ļoti ierobežoti, tādēļ atbalstām šo projektu un aicinām to darīt arī citus.” 

 

Jau no augusta pirmajām dienām projektu var atbalstīt, zvanot pa ziedojumu tālruni 90006082 (maksa 1 LVL). 

 

Pasākuma plāns: 

13. augusts

9:30 – 10:00 dalībnieku reģistrācija komandu sporta veidiem;

10:00 sporta spēļu atklāšana.

Visas dienas garumā: komandu sporta veidi, individuālās sacensības, konkursi, izklaides mazākajiem pasākuma dalībniekiem, foto medības un foto izstāde, dažādu muzikantu uzstāšanās, tirdziņš.

Reklāma
Reklāma

19:00 sportistu apbalvošana;

20:00 koncerts (dziedātāja Crystal, grupa Headline un Lauris Busulis);

23:00 zaļumballe ar grupu „Viss kārtībā” un Gunāru Meijeru. Afterparty ar DJ Versetti.

14. augusts

13:00 futbola treniņnometne ar FC „Skonto”: draudzības spēle ar FC „Vandzene”, futbola paraugdemonstrējumi mazajiem, sarunas un pieredzes apmaiņa ar FC „Skonto” spēlētājiem.

Telšu pilsētiņa, ēdināšanas serviss un vakarā – bārs.

Balvas no „Krastiņu laivas”, SIA „Ezera sonets” un Swedbank kartodroms.

 

Pasākuma ieejas maksa: dienas 1,50 LVL / vakara 2 LVL / dienas un vakara programmas 2,50 LVL. Bērniem līdz 7 g.v. – ieeja bez maksas, vecākiem bērniem – 0,50 LVL. Komandu dalības maksa uz visiem sporta veidiem (iekļauta ēdināšana): 15 LVL piesakoties iepriekš / 18 LVL pasākuma dienā. Biļešu iepriekšpārdošana: http://www.bilesuparadize.lv/

Biļešu ienākumi tiks novirzīti labdarības mērķu realizēšanai.

 

Pieteikšanās komandu sporta spēlēm: tālr. 2203 3303 vai e-pastu info@allfriends.lv, norādot dalībnieku skaitu, komandas nosaukumu un sporta veidus.

 

 

Papildu informācija: Guna Miļusa, sabiedrisko attiecību vadītāja, T. 22490310, E.guna.milusa@allfriends.lv