Turpmāk bērnu jociņu konkursā vēl vērtīgākas balvas. Piedalies!

Paldies visiem, kuri līdz šim aktīvi piedalījušies bērnu jautro izteikumu un anekdošu konkursā! Turpmāk uzvarētājus noteiksim reizi mēnesī, un tas nozīmē, ka balvas būs daudz vērtīgākas!

Radošo smilšu skulptūru parkā ir pārsteidzošas tēlnieku radītas smilšu skulptūras.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Radošo smilšu skulptūru parkā ir pārsteidzošas tēlnieku radītas smilšu skulptūras.

Tā kā interese par iespēju doties uz radošo smilšu skulptūru parku Rīgā uz AB dambja un visai ģimenei izveidot pašiem savu smilšu skulptūru bija neticami liela, „Magic Sand Riga” piedāvā izdevību arī nakamajā reizē laimēt ielūgumus! Lai iesūtītu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

ParMagic Sand Riga

Lielajā „smilšu kastē”, kas izveidota pašā Daugavas krastā ar burvīgu skatu uz Vecrīgu, smilšu skulptūras darina kā mazie, tā lielie — šim nolūkam var saņemt smilšu sagatavi un instrumentu komplektu. Lai iedvesmotos savam mākslas darbam, nevajag daudz — vien pirms ķeršanās pie darba jāapstaigā tēlnieku radītās 10 milzīgās, iespaidīgās smilšu skulptūras. Tās neatstāj vienaldzīgu nevienu!

 

Kad iemēģināta roka smilšu tēlniecībā, visa ģimene var apmeklēt vēl kādu meistardarbnīcu, piemēram, gatavot vēja zvanus, apgleznot akmeņus, satikt Nezinīti, kurš nācis pa tiešo no Mēness. :) Visas aizraujošās aktivitātes lūko „Magic Sand Riga” mājaslapā www.magicsand.lv

 

 

Arī mammam.lv/tetiem.lv viesojās skaistajā smilšu parkā, skaties foto!

 

Par šīs nedēļas uzvarētāju pasludinām Rasmu Muziku un mazo Elīzu, kuras iesūtījušas daudzus smieklīgus jociņus. Balvā — ielūgumus visai ģimenei uz radošo smilšu skulptūru parku Rīgā, uz AB dambja + iespēju visai ģimenei izveidot pašiem savu smilšu skulptūru!

Reklāma
Reklāma

 

Piedāvājam dažas Rasmas iesūtītās anekdotes:

​Elīza (3 g.): "Bitītes no puķītēm sūc medutiņu... Kaķim arī gribētos, bet viņam nav snuķa."

 

Svētdiena. Esmu līdz pagurumam lasījusi par Pepiju, mēģinādama aizmidzināt ​Elīzu (3 g 2 mēn.)​, bet viņa izkāpj no gultas un taisās iet prom! Es saku: "Elīziņ, uz kurieni?!" Viņa tā izteiksmīgi caur pieri uz mani noskatās un saka: "Es jau ar audzinātāju cīnos, un tagad vēl tu man uzmācies!"

 

​Elīza (3 g. 4 mēn.) apslimusi, nakts vidū pieceļas, atnāk uz mūsu istabu un paziņo: "Es, mamu, gulēšu pie tevis, — tu esi zaudējusi."

 

​Elīza (3 g. 2 mēn.) stāsta man pasaku: "...Un viņi dzīvoja laimīgi un skūpstīgi!"

 

​Elīza (2 g. 8 mēn.) sevi liela: "Es visu pamanu, tāpēc es esmu pamana!"

 

Lai iesūtītu joku, SPIED ŠEIT! Lai piedalītos konkursā par iespēju apmeklēt radošo smilšu skulptūru parku, bērnu anekdotes iesūti līdz 31. augusta plkst. 10:00.