Superzvaigzne Fērgija maina tēlu ar matu krāsu no Avon!

Slavenā dziedātāja Fērgija no brunetes pārtapusi par blondīni. Kā?

Lai iegūtu tādu matu krāsu kā Fērgijai, lieto toni 9.0

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai iegūtu tādu matu krāsu kā Fērgijai, lieto toni 9.0

Kāds ir Fērgijas mirdzuma noslēpums?
"AVON Advance Techniques" matu krāsa, tonis 9.0! Tā ir īpaši kopjošā matu krāsa. "Avon" trīs soļu krāsošanas sistēma vispirms sagatavo matus krāsošanai, nokrāso tos, un maigi aizsargā.

Latvijā jauno matu krāsu pirmā izmēģināja friziere Evija Dūda un apgalvo: „Matu krāsošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša un droša. Krāsas krēmveida sastāvs, toņu daudzveidība un 3 soļu sistēma nodrošina lielisku rezultātu. Izvēloties matu krāsu visbūtiskākie ir 2 faktori – sejas krāsa un dabiskais matu tonis. Lai iegūtu vislabāko rezultātu, jāizvēlas toni, kas atbilst sejas krāsai un ir ne vairāk kā par 2 – 3 toņiem atšķirīgs no dabiskā matu toņa. Tumšākie toņi izceļ krāsas intensitāti un spīdumu. Ja nevarat izvēlēties starp diviem līdzīgiem toņiem – ņemiet gaišāko, to varēs vieglāk padarīt tumšāku, nevis otrādi.”

FOTO: friziere Evija Dūda.
"Avon" matu krāsas unikalitāte slēpjas līdzeklī, kas lietojams pirms matu krāsošanas – tas sagatavo matus krāsas uzņemšanai un aizsargā tos. Līdzekļa mitrinošās sastāvdaļas maigi kopj galvas ādu, bet polimēri – veido aizsargkārtiņu, kas novērš bojājumu rašanos un vienmērīgu toņa klājumu ap katru matu. Turklāt – krāsas iesaiņojumā ir par 20 gramiem vairāk kā parastā mājās lietojamajā krāsu komplektā!
Lai iegūtu tādu matu krāsu kā Fērgijai, lieto toni 9.0

 

Skaties bildēs jaunās matu krāsas!

Reklāma
Reklāma

"AVON" matu krāsas Latvijā varēs iegādāties no 18. augusta!

ZVANI 67389788

IESKATIES: WWW.AVON.LV



https://www.youtube.com/embed/6Qsqe-Uxjx4