Lindas Leen apavu kolekcija "Pastala" īpaši piemērota māmiņām

Dziedātāja Linda Leen piedāvā senās baltiešu pastalas izteiksmīgās krāsās, piešķirot tām jaunu lomu un padarot par oriģinālu simbolu tiem, kas nebaidās iet pūlim pa priekšu. Linda Leen: „Līdzīgi kā austrāļu zābakiem UGG vai grieķu sandalēm, arī latviešu pastalai ir vieta ikdienas apavu garderobē.”

Linda Leen vasaras apavi ir pašas modelētas pastalas! Foto: Juris Zariņš, izdevniecība Rīgas Viļņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Linda Leen vasaras apavi ir pašas modelētas pastalas! Foto: Juris Zariņš, izdevniecība "Rīgas Viļņi"

 

„Pastalas līdz šim pārsvarā ir bijušas Dziesmu un deju svētku atribūtika, bet dodot iespēju pagājušajā vasarā tām sevi attaisnot kā ikdienas apaviem, secināju, ka pastalas ir ļoti ērtas tieši pilsētniekiem, kas pārvietojas ar velosipēdu, motorolleri vai iet kājām nelielus attālumus,” atzīst Linda Leen.

 

Ģimenes portāla mammam.lv/tetiem.lv veidotājas, kas arī ir māmiņas, pastalas vērtē kā apavus, kas īpaši piemēroti mammām – ar bērnu pie rokas vai ratos nav nemaz tik viegli pastaigāt augstpapēžu kurpēs!

 

"Pastala by Linda Leen" ir ne tikai ērts, bet arī košs un neparasts garderobes papildinājums tiem, kas pucējas arī ikdienā. Pastalas mūžs ir garāks kā Latvijas vasaras sezona: tās var valkāt kā mājas apavus, maiņas apavus birojā un paķert līdzi ceļojumā uz siltajām zemēm. 

 

Skaties foto ar Lindas Leen krāsainajām pastalām!

Reklāma
Reklāma

 

Krāsaino pastalu kolekcija veidota septiņos toņos: balts, melns, rozā, bordo, pelēks, sarkans un dūmakaini zils. Pastalas darinājuši Latvijas meistari, kas jau paaudzēs mantojuši šo arodu. 

 

Pastalas var iegādāties interneta veikalā www.lindaleenshop.com, kur viens pastalu pāris maksā Ls 34.00. Vēl tu skaistos apavus iegādāties Latvijas dizaina un dzīves stila veikalā RIIJA, Rīgā, Tēbatas ielā 6/8. Katrs pastalu pāris ir iepakots elegantā kartona kastē.