Sandra Kalniete 58 gadu vecumā iziet pie vīra

Aizvadītajā sestdienā, 16. jūlijā, pašā rīta agrumā apprecējusies Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete (58) un viņas mīļotais vīrietis arhitekts Ansis Reinhards (69), raksta www.kasjauns.lv.

Apprecoties politiķe, diplomāte un mākslas zinātniece nav pārgājusi vīra uzvārdā, un arī turpmāk viņa būs pazīstama kā Sandra Kalniete. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apprecoties politiķe, diplomāte un mākslas zinātniece nav pārgājusi vīra uzvārdā, un arī turpmāk viņa būs pazīstama kā Sandra Kalniete. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Laulības reģistrācija notikusi vien liecinieku klātbūtnē, Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas dzimtsarakstu nodaļā. Apprecoties politiķe, diplomāte un mākslas zinātniece nav pārgājusi vīra uzvārdā, un arī turpmāk viņa būs pazīstama kā Sandra Kalniete. Politiķei šī ir otrā laulība, bet viņas vīram Ansim — pirmā. Kalnietes plānus par kāzu svinēšanu gan mainījusi pēkšņa traģēdija — Kokneses mēra Viestura Cīruļa nāve. Tieši Sandras un Anša precību dienā bijušas bēres, uz kurām pēc salaulāšanās devies arī jaunais pāris.


Abi ir kopā kopš deviņdesmito gadu sākuma, un viņus satuvinājis darbs. Reinhards ir trimdas latvietis, Šveicē dzīvojošs Latvijas Republikas pilsonis. Arī arhitekta izglītību Ansis ieguvis Šveicē. Kā kādā intervijā, stāstot par savām attiecībām ar mīļoto vīrieti, atklājusi Sandra Kalniete, abi ilgus gadus bijuši viens otram liels atbalsts. Politiķe novērtē to, ka dzīvesbiedrs viņu neierobežo, un allaž pieņēmis viņas izvēles.

Kopš Kalniete strādā Eiropas Parlamentā, abu dzīves kļuvušas sarežģītākas, un pārim ierobežoto kopābūšanu nākoties kompensēt ar garām telefonsarunām. Arī tagad abu dzīves norisinās starp Franciju, Šveici un Latviju, kur ģimenei ir lauku mājas pie Alsungas.

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv