Duļevskai un Laviņam piedzimis dēliņš. Sveicam!

Slavenībām dzimst dēli! 14. jūlijā Rīgas Dzemdību namā pasaulē nācis TV šovu vadītājas Janas Duļevskas (30) un hokeja kluba „Dinamo Rīga” aizsarga Rodrigo Laviņa (36) bērniņš, ziņo www.kasjauns.lv.

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Izsūtot īsziņas, laimīgā ģimene tuviniekus un draugus informējusi par priecīgo notikumu, un vēstījusi, ka jaundzimušais ir 53 centimetrus garš un 3640 gramu smags puisēns. Bērna piedzimšanas dienā Jana un Rodrigo mazulim vārdiņu vēl nebija izvēlējušies. Par mazo brālīti, protams, dikti priecājas arī vecākais dēls Martins Rodrigo, kam šai pavasarī tika svinēta devītā dzimšanas diena.


Savu tagadējo sievu un abu dēlu māmiņu Janu Duļevsku Rodrigo Laviņš sastapa 21 gada vecumā, kad izredzētajai bija vien 15 gadu. Abi šaurā lokā apprecējās 2002. gada 9. decembrī, gredzenus mijot Mežaparka evaņģēliski luteriskās draudzes baznīcā, un nākamgad Duļevska un Laviņš varēs atzīmēt jau 10. kāzu gadadienu.


Kluba Rīgas „Dinamo” hokejistu saimē pieaugums bijis arī uzbrucēja Jura Štāla (29) un viņa sievas, titula „Mis Latvija 2001” īpašnieces Baibas Švarcas-Štālas (28) ģimenē. 4. maijā abi kļuvuši par vecākiem pirmdzimtajam – dēliņam Patrikam.

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv sveic laimīgos vecākus!

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv