Mazajai Pauliņai atvērts ziedojumu tālrunis: 90006982

Lai palīdzētu savākt naudu trīsgadīgajai Paulai, atvērts zieodjumu tālrunis: 90006982. Maksa par zvanu Ls 1. Tev nepieciešamas tikai dažas sekundes, lai dotu Paulai papildus cerību skriet savām kājiņām!

Foto no Paulas ģimenes arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Paulas ģimenes arhīva

Mazajai princesei Pauliņai ir gandrīz 3 gadiņi. Savā mūžā viņa trīs reizes pabijusi Truskavecas rehabilitācijas klīnikā, pateicoties ziedotāju atbalstam. Paulas vecāki saka lielu paldies ziedotājiem, taču Paulas cīņa vēl nav galā, šobrīd viņai ļoti svarīgs ir tavs ziedojums, lai varētu doties uz Truskavecas klīniku ceturto reizi un turpinātu mācīties staigāt.

“Pēdējā gada laikā Paula ir apguvusi ļoti daudz jaunu prasmju! Pats lielakais sasniegums ir spēja pašai īsu brīdi nostāvēt uz kājiņām,” stāsta Paulas mamma Zane. “Lai gan pati vēl neprot piecelties, ja Pauliņu noliek uz kājiņam, tad izdodas nostāvēt, un cītīgi strādājot Paula pilnveidos šo prasmi! Lai to varētu izdarīt mazā meitene cītigi strādā apmeklējot baseinu, osteopātu, reitterapiju, masāžas un vingro. Mazajai Paulai dienas aizrit smagā darbā”.
Paula ļoti cenšas sēdēt pati, vēro pasauli, cītīgi mācās runāt apmeklējot logopēda nodarbības. Mazās prāta spējas ir ļoti labas, visu saprot un spēj paust savu viedokli. Paulai ļoti patīk skatīties grāmatiņas un klausīties pasakas. Viņa atpazīst un prot parādīt visus dzīvniekus.
Mēs ticam, ka dodot iespēju Paulai, viņa attīstīsies un dzīvos pilnvērtīgu dzīvi. Visi kopā mēs varam viņai palīdzēt un dot šo iespēju. Lai dotos uz nākamo rehabilitāciju, Paulai nepieciešami 2800 latu.

Tālrunis ziedojumiem: 90006982

Paulas mammas konts:
Zane Arāja
Personas kods 260287-11900
Konta nr. LV42RIKO0001301749728
Saņēmējbanka DnB nord Banka
Ziedojuma mērķis: Paulas rehabilitācija
S.W.I.F.T. kods RIKO LV 2X  ja sūta no ārzemēm)


Ja esi reģistrējies portālā draugiem.lv, Paulas mammas galerijā vari aplūkot video par Pauliņu:
http://www.draugiem.lv/user/825754/gallery/?pid=135573752

Reklāma
Reklāma