Brīvprātīgie iRoboti atraduši saimniekus

Noslēgusies Brīvprātīgā iRobota konkursa balsošana un iRoboti putekļsūcēji uzsāks darbu Kurzemē: Sociālās aprūpes centrā "Veģi" un Vidzemē: Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas — attīstības centrā.

Jaunie Brīvprātīgie iRoboti dosies pie saviem saimniekiem tuvākajā laikā un papildinās Brīvprātīgo iRobotu kustību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunie Brīvprātīgie iRoboti dosies pie saviem saimniekiem tuvākajā laikā un papildinās Brīvprātīgo iRobotu kustību.

2011. gada jūnijā Brīvprātīgajam iRobotam (www.mansrobots.lv) tika iesūtītas 13 sirsnīgas un daudzpusīgas vēstules par to, kurā vietā labiem cilvēkiem ir nepieciešams Brīvprātīgais iRobots — robots putekļsūcējs (www.irobot.lv). No 15. jūnija līdz 21. jūnijam iRobot.lv reģistrētie lietotāji, kā arī Draugiem.lv un Twitter dalībnieki, varēja balsot par kādu no aprakstītajām vietām.

 

Reklāma
Reklāma

Balsošana ir noslēgusies un ir zināmi rezultāti, ar kuriem sirsnīgi apsveicam divu vēstuļu rakstītājus un:
* Valsts sociālās aprūpes centra "Kurzeme" filiāli "Veģi".
* Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas attīstības centra pirmsskolas izglītības grupiņas.

Jaunie Brīvprātīgie iRoboti dosies pie saviem saimniekiem tuvākajā laikā un papildinās Brīvprātīgo iRobotu kustību. Vairāk par balsošanas rezultātiem lasiet šeit: http://forums.mansrobots.lv/index.php/topic,141.msg598.html#msg598

Brīvprātīgā iRobota balsojumu starplaikos vēstuļu iesūtīšana par to, kurā vietā būtu nepieciešams brīvprātīgais iRobots turpinās. Jaunas vēstules un pieteikumus varat sūtīt jau šodien. Balsotāji ar vēstulēm varēs iepazīties to iesūtīšanas secībā un nobalsot nākošās balsošanas laikā. Vairāk informācijas mansrobots.lv (www.mansrobots.lv) un forums.mansrobots.lv.

Skaistajā Saulgriežu laikā iRobot novēl ikvienam gaišas domas, līksmu sirdi, labus darbus, kā arī ticību labajam!