"Lee Stafford NourisHing Miracle Oil" barojošā eļla matiem

"NourisHing Miracle Oil" ir īpašs sastāvdaļu maisījums, kas palīdz radīt mīkstus, spīdīgus matus. Šī brīnumeļļa baro matus un palīdz bagātināt savu dabīgo spīdumu, nodrošināt gludu, zīdainu matu efektu, bez citiem veidošanas līdzekļiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lietošana: Ieklāt sausos vai mitros matos dažus pilienus. Eļļas pilienu skaitu izvēlaties atkarībā no Jūsu matu garuma, biezuma un matu struktūras. Nelielu daudzumu eļļas sadaliet plaukstās un ieklājiet matu galos, vai arī pēc nepieciešamības sākot no matu vidus līdz matu galiem. Turpiniet veidot kā parasti. Atcerieties, ka jūs vienmēr varat pievienot vairāk, bet ne atņemt!


Argana eļļa ir bagāta, barojoša. Tās izcelsmes vieta ir Maroka. Eļļai ir atjaunojoša un bagātīga iedarbība, pateicoties īpašajām sastāvdaļām.


Berberes sievietes no Marokas izmanto Arganas eļļu kā daļu no savas ikdienas skaistuma kopšanas rituāla. Jau simtiem gadu uzskata, ka tai ir daudz priekšrocību, tā novērš mitruma zuduma. Tagad šo seno skaistumu noslēpumi jau pierādīti gadsimtiem ilgi un ir izplatīti visā pasaulē.

Reklāma
Reklāma


10.46 Ls interneta veikalā, 10.99 Ls Latvijas veikalos.