Sūti joku - balvā fantāzijas žanra romāns jauniešiem un grāmata, kuru bailīgajiem neiesakām

LABĀKAIS JOKS: Meitai (5 gadi) saku, lai nāk šurp, ka sapīšu viņai Franču bizi. Viņai, par cik nav pacietība sēdēt, kamēr to bizi pinu, viņa izdomā atrunu:"Mammu, es taču esmu latviete, man nevajag Franču bizi! "

Foto iesūtījusi Ilona Mende, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Ilona Mende, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīsnedēļas labākā jokotāja ir Elīna Laimiņa ar joku Franču bize. Balvā grāmatas: Nobela prēmijas laureātes Dorisas Lesingas romāns: "Piektais bērns" un romāna turpinājums "Bens pasaulē", kā arī Siselas Bēe, Petera Madsena: "Troļļi. Labākie draugi" - stāsts par dvīņiem Paju un Pajko, kas klejo apkārt pa troļļu mežu, meklēdami piedzīvojumus.

Nākamnedēļ balvā konkursa Zvaigznes grāmata laureātes Lindas Nemieras (dz. Dreimanes) jaunais, aizraujošais fantāzijas žanra romāns jauniešiem "Septiņi " un pasaulē lielu popularitāti ieguvusī Roba Regera un Džesikas Gruneres grāmata "Emīlija dīvaine. Pazaudētās dienas", kurā galvenā varone Emīlija ir ļoti dīvaina un noslēpumaina meitene (bailīgajiem neiesakām!)

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 01.07.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Reklāma
Reklāma