Nākamnedēļ labākajam jokotājam balvā lieliskas grāmatas

LABĀKAIS JOKS: Gaidām ar Dāvidu (1,11 gadi) ciemos manus vecākus. Kad atbraukuši, abi stāvam pie loga un skatāmies. Jautāju Dāvidam: "Kas tur nāk?" Dāvids atbild:"Omīte un omītis!"

Foto: Edīte Gaspuite

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Edīte Gaspuite

Šīsnedēļas labākā jokotāja ir Guna Gulbe ar joku Omīte un Omītis. Balvā biļetes visai ģimenei uz neparasto Leļļu teātra izrādi „Skroderdienas Silmačos”, kurā Rūdolfa Blaumaņa varoņi pārtapuši amizantos un raksturos niansētos mājdzīvniekos. Izrāde par siržu maldīšanos un atrašanos domāta pieaugušajiem, taču arī bērnus un pusaudžus šādā veidā iespējams iepazīstināt ar latviešu literatūras klasiku, kas iestudējumā pasniegta atraktīvā un neredzētā veidā.

Nākamnedēļ smieklīgākās anekdotes iesūtītājs balvā saņems grāmatas: Nobela prēmijas laureātes Dorisas Lesingas romānu: "Piektais bērns" un romāna turpinājumu "Bens pasaulē", kā arī Siselas Bēe, Petera Madsena: "Troļļi. Labākie draugi" - stāstu par dvīņiem Paju un Pajko, kas klejo apkārt pa troļļu mežu, meklēdami piedzīvojumus.

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 17.06.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Reklāma
Reklāma