Brīvprātīgā iRobota konkurss: Iesakiet kādu, kurš pelnījis Brīvprātīgo iRobotu!

Uzrakstiet vēstuli par labiem cilvēkiem kādā vietā, kur būtu vajadzīga palīdzība telpu uzkopšanā un varbūt tieši šajā vietā bez maksas strādās Brīvprātīgais iRobots — robots putekļsūcējs!

Esmu iRobots (www.irobot.lv) — putekļusūcējs robots, satīru putekļus, smiltis, gružus un spalvas, gan no cietām grīdām, gan no paklājiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Esmu iRobots (www.irobot.lv) — putekļusūcējs robots, satīru putekļus, smiltis, gružus un spalvas, gan no cietām grīdām, gan no paklājiem.

Labdien, es esmu iRobots — robots putekļusūcējs, es palīdzu cilvēkiem uzkopt grīdas bez viņu līdzdalības. Piesaku sevi brīvprātīgajam darbam pie cilvēkiem, kas palīdz citiem, piemēram, ar labdarību, izglītošanu vai atbalstu līdzcilvēkiem saistītas iestādes. Uzrakstiet man vēstuli (līdz 14.06.2011.), kur esmu visvairāk nepieciešams.

Vārdi materializējas. Uzraksti vēstuli — kam nepieciešams palīdzēt uzkopt dzīves telpu un varbūt tieši turp dosies Brīvprātīgais iRobots!
Jo tu esi labs! :)

Par iRobotu:
Esmu iRobots (www.irobot.lv) — putekļusūcējs robots, satīru putekļus, smiltis, gružus un spalvas, gan no cietām grīdām, gan no paklājiem. Esmu paredzēts ikdienas uzkopšanas darbam, 60–90m2 platībā.

Par konkursu:
Kur būs manas jaunās mājas? Es to vēl nezinu, bet ceru, ka Jūs jau to ziniet. Brīvprātīgie iRoboti strādā jau Gailīšu pagasta Bērnudārzā "Lācītis", Rūjienas senioru mājā, Sociālās rehabilitācijas centrā "Gaujiena", Lielvārdes novada Dienas centrā, Kalnciema Veselības un sociālās aprūpes centrā, Dzīvnieku patversmē "Dzīvnieku draugs", RTU studentu Bērnistabā, Centrā "Dardedze", u.c.

Tā, piemēram, Dzīvnieku patversmē "Dzīvnieku draugs" Brīvprātīgie iRoboti nāk palīgā brīvprātīgajiem skolniekiem.

SKATIES VIDEO!



Latvijā ir vēl daudz vietas, kur sirsnīgi un iejūtīgi ļaudis palīdz citiem. Šāds darbs prasa daudz iekšēja spēka, mīlestību un ticību. Uzzinot par tādiem cilvēkiem, es vēlējos palīdzēt. Aicinu Jūs uzrakstīt man vēstuli, kur Jūsuprāt varētu būt manas mājas nākamo 2 gadu garumā.

Vēstule:
Ja ziniet šādu vietu Latvijā, kur es esmu vajadzīgs, lūdzu, uzrakstiet man vēstuli: (www.mansrobots.lv), minot:
1. Kur? Vietas nosaukumu un adresi, kur es esmu gaidīts.
2. Kam? Vietas un manu jauno draugu aprakstu.
3. Ko? Tīrāmo telpu īsu aprakstu, platību, var arī fotogrāfiju.
4. Kāpēc? Īss komentārs par to, kāpēc tieši šai vietai noderētu brīvprātīgais iRobots.
5. Kurš? Cilvēka vārdu, nodarbošanos un tālruni, kas būs priecīgs ar mani sadarboties un mani pieskatīt (pēc tīrīšanas beigām ir nepieciešams izbērt miskasti un pārbaudīt birstu stāvokli; un ja ir nepieciešama tehniskā palīdzība — jāsazinās ar iRobot servisu). Lūdzu pirms vēstules rakstīšanas aprunāties ar šo cilvēku un saņemt viņa piekrišanu.
6. Kas? Vēstules autora vārdu, tālruņa numuru un e-pasta adresi.

Vietas nosaukums, atrašanās vieta un apraksts tiks publicēts MansRobots.lv un Apollo. Pārējā informācija ir nepieciešama, lai konkursa rīkotāji varētu pirms balsošanas pārliecināties, ka vēstulē minētais cilvēks tiešām gaida iRobotu.

Vēstules lūgums sūtīt līdz šī gada 14.jūnijam (ieskaitot) uz e-pastu brivpratigais@irobot.lv, norādot "Brīvprātīgā iRobota Konkurss".

Iesūtītās vēstules tiks apkopotas un tās, kuras atbildīs iRobota iespējām un kurās būs pareizi norādīti visi augstāk lūgtie dati, tiks publicētas un piedalīsies balsojumā. Balsot varēs visi iRobot.lv reģistrēto robotu lietotāji, kā arī noteiktu sociālo tīklu dalībnieki.

Ar vēstulēm balsotāji varēs iepazīties to iesūtīšanas secībā un nobalsot laika posmā no 2011. gada 15. jūnija līdz  21. jūnijam. Balsošanas rezultāti tiks paziņoti 22. jūnijā. Vēstules autors, kurš saņems visvairāk balsis, kopā ar mani un iRobot.lv pārstāvjiem dosies uz savā vēstulē aprakstīto vietu, lai iepazīstinātu mani ar jaunajiem draugiem.

Ja, rakstot vēstuli, Jums rodas kāds jautājums par iRobotiem (www.irobot.lv) — droši jautājiet man (brivpratigais@irobot.lv), es darīšu visu, lai operatīvi atbildētu.

Gaidīšu Jūsu vēstuli! Uz drīzu tikšanos!
Jūsu brīvprātīgais iRobots.

Konkursa detalizētāki noteikumi lasāmi mansrobots.lv.
 

Reklāma
Reklāma