Blaubuku ģimenē ar ķeizargieziena palīdzību piedzimis dēliņš Gabriels

7. jūnija rītā dejotājas Lauras Blaubukas (23) un modeļu aģentūras „2b Models” īpašnieka Agra Blaubuka (31) ģimenē vienā no Rīgas medicīnas iestādēm piedzimis dēliņš Gabriels, ziņo www.kasjauns.lv.

Laimīgais tētis Agris Blaubuks, kuram dēliņš ir pirmdzimtais, atzina, ka sajūtas kļūstot par tēti, ir neaprakstāmas. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laimīgais tētis Agris Blaubuks, kuram dēliņš ir pirmdzimtais, atzina, ka sajūtas kļūstot par tēti, ir neaprakstāmas. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Laimīgais tētis Agris Blaubuks, kuram dēliņš ir pirmdzimtais, atzina, ka sajūtas kļūstot par tēti, ir neaprakstāmas. „Visi trīs esam laimīgi,” nebeidz priecāties Agris.
Pirms svarīgā notikuma – bērniņa dzimšanas – Laura savā tvitera kontā rakstīja, ka ir superīgi izgulējusies un gatava, atzīstot, ka šodien būs superīga diena. Lauras vēstījums ir piepildījies un viņa šodien kļuva par māmiņu.
Lauras mīļotais vīrs bija klāt bērniņa dzimšanas brīdī un atbalstīja savu sieviņu, vien tikai brīdī, kad notikusi ķirurģiska iejaukšanās (dēliņš pasaulē nācis ar ķeizargrieziena palīdzību) Agrim vajadzējis uzgaidīt. Agris un Laura uz medicīnas iestādi, kurā dzima dēliņš, devušies jau laikus: „Tā kā bērniņa dzimšanas datumu zinājām, mums nebija nekādas steigas, ka pēkšņi jāskrien uz slimnīcu. Mums viss notika mierīgi,” stāsta laimīgais tētis.

Visspilgtāk Agrim atmiņā iespiedies brīdis, kad Laura pēc ķeizargrieziena izgulējusi narkozi un Agris četras stundas pavadījis, auklējot dēliņu. „Biju klāt dzemdībās un arī laiku, kamēr vien varēsim doties mājās, pavadīšu kopā ar Lauriņu un dēliņu,” skaidro Agris.
Jau šodien un nākamās dienas ciemos uz slimnīcu pieteikušās vecmāmiņas un vectētiņi.

 

BLAUBUKU PĀRA FOTO SKATI ŠEIT!

 

Portāls mammam.lv/tetiem.lv sveic laimīgos vecākus!

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv