Vasaras favorīti! Lai āda medaini viz!

"The Body Shop" jaunā iedeguma krāsas dekoratīvā kosmētika "Honey Bronze" piešķir ādai skaistu iedeguma toni un kopj to ar brīnišķīgām dabas veltēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visu "Honey Bronze" izstrādājumu sastāvā ir medus, kas pazīstams kā viens no labākajiem dabiskajiem ādas mitrinātājiem. Pateicoties medum, āda saglabājas mīksta un kosmētikas līdzekļi uzklājas glīti un vienmērīgi.
"The Body Shop" izstrādājumos lietotais medus tiek ražots Etiopijā godīgās tirdzniecības programmas ietvaros, un "Honey Bronze" iedeguma krāsas kosmētika satur arī ādu mitrinošo godīgās tirdzniecības vasku no Kamerūnas. Iegūstot šīs dabiskās sastāvdaļas, rūpīgi ievēroti ētiskie principi: bites tiek turētas pēc tradicionālajām metodēm, kas nodrošina bišu dravu saglabāšanos un tādējādi arī vietējo bitenieku nākotni.


Sērijā "Honey Bronze" ietilpst pieci izstrādājumi, daļa no tiem ādai piešķir atturīgu iedeguma vizmu, savukārt citi – intensīvāku toni, tādējādi katram iespējams izvēlēties tieši sev vajadzīgo produktu.


"Honey Bronze Bronzing Gel For Face" ir viegla un mitrinoša tonējošā želeja. Izstrādājums piemērots dažādiem ādas toņiem, un to var izmantot arī dabīgā iedeguma akcentēšanai. Papildus medum un vaskam izstrādājumā iekļauta arī godīgās tirdzniecības alvejas želeja, kas ādu mitrina un nomierina. Piedāvājam vienu toni "01 Honey Glow", cena Ls 9.90 / 30 ml.
"Honey Bronze Shimmering Dry Oil" ir vizoša sausā eļļa ķermeņa kopšanai. Vieglā eļļa brīnišķīgi akcentē iedegumu un ilgi saglabājas uz ādas. Sausā eļļa ādu maigi kopj un neatstāj traipus. Viens tonis "01 Honey Kissed", cena Ls 13.80 / 100 ml.
Sērijā "Honey Bronze" ir divi dažādi iedeguma pūderi: pūdera kārbiņā fasētais "Bronzing Powder" piešķir ādai izsmalcinātu matējumu (piedāvājam četrus toņus, cena Ls 9.90 / 11,50 g ), savukārt mirdzuma pūderis "Brilliance Powder", kas pildīts čaulītē ar otiņu, piešķir ādai ne tikai skaistu toni, bet arī valdzinošu juteklisku mirdzumu (piedāvājam divus dažādus toņus, cena Ls 13.80/ 6 g).
Sērijā ietilpst arī divi lūpu spīdumi "Honey Bronze Lip Nectar", to toņi paredzēti tieši iedegušas ādas akcentēšanai. Lūpu spīdums satur mitrinošo godīgās tirdzniecības marulas eļļu, un tas ir lielisks papildinājums vieglajam vasaras grimam. Divi toņi: 01 Coral un 02 Sand, cena Ls 8.50.

Reklāma
Reklāma


Produktus var iegādāties Latvijā "The Body Shop" veikalos tirdzniecības centros "Alfa", "Mols", "Spice", "Domina", "Origo" un "Galerija Centrs", jaunatvērtajā "Galerijā Rīga", kā arī Liepājā tirdzniecības centrā "Kurzeme".


Ieskaties: www.thebodyshop.lv