WHITE HEAT – mūžīgās grācijas un kvēles iemiesojums

Šīsvasaras karstākais jaunums no SHISEIDO – divi jauni aromāti: ZEN WHITE HEAT sievietēm un ZEN FOR MEN WHITE HEAT vīriešiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

WHITE HEAT ir mūžīgās grācijas un kvēles iemiesojums – laimes un kaisles apvienojums, kura rezultātā rodas tīra, emocionāla enerģija, kas pārvēršas par mirdzošu dzirksti – saplūšana starp vīrieti un sievieti augstākajā pakāpē.

 


WHITE HEAT ir aromāts, kas atgādina kaut ko, kas ir šķīsts, nevainojams ar dziļu dusošu enerģiju. Kā saules stars, kas atspīd kalna sniegotā virsotnē. Aromāts, kas ir jutekliski silts, taču vienlaikus neatvairāmi spirdzinošs.

 

ZEN WHITE HEAT – aromāts sievietēm
Svaigs, ziedošs, caurspīdīgi elegants un sievišķīgs jau pirmsākumā, tas ir vibrējošs aromāts mūsdienīgai sievietei – dinamikas un elegances apvienojums.

VIRSNOTS: spilgtas un svaigas bergamotes, upenes un avenes notis ir smaržu pamats, kas ieskauts koriandra valdzinājumā.

VIDUSNOTS: ziedu pušķa apvienojums ar balto peoniju, magnoliju, frēziju, zilo rozi, hiacinti un jasmīnu rada sievišķības simbolu.

PAMATNOTS: siltuma un dziļuma sajūta tiek sasniegta ar eleganto pačulijas noti un valdzinošu jutekliskumu, ko rada muskusa, sandalkoka un dzintara apvienojums.
Plus zīmīgā zilās rozes nots.

Reklāma
Reklāma

 




ZEN FOR MEN WHITE HEAT – aromāts vīriešiem
Svaigs, pikants, mežonīgs. Vēss, kvēls un spēka pilns aromāts mūsdienīgam, dinamiskam un kaislīgam vīrietim.

VIRSNOTS: ledainās piparmētras lapas un kraukšķoša zaļā ābola nots, ieskauti dzirkstoši pikantā laima un hassaku apvienojumā.

VIDUSNOTS: mežonīgā rododendra elegance sajaukta ar dzirkstošu nashi, eleganto kadiķi un pikanto kardamonu.

PAMATNOTS: atkarību raisošs absinta rūgtums ar jutekliski vīrišķīgo muskusa, sandalkoka un salvijas lapu aromāta apvienojumu. Plus zīmīgā Nashi un rododendru nots
 

https://www.youtube.com/embed/RUcmFkyx-AY



Meklējiet veikalos: Stockmann, Douglas, Kolonna, Elkor, Rivoli (Liepājā)

 

Cena veikalā:
ZEN WHITE HEAT 50 ml/Ls 50,50
ZEN FOR MEN WHITE HEAT 50ml/Ls 41,00