Piekto reizi apprecas režisors Džilindžers

Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers (45) pareizticīgo baznīcā teicis jāvārdu savai divdesmit gadus jaunākajai draudzenei aktrisei Elīnai Dzelmei (24). Režisoram Džilindžeram šī jau ir piektā laulība, bet Elīnai pirmā, ziņo www.kasjauns.lv.

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva

Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva apstiprināja faktu, ka teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers jeb īstajā vārdā Raimonds Rupeiks un jaunā gleznotāja un aktrise Elīna Dzelme iestūrējuši laulības ostā. Mūžīgu uzticību viņi viens otram zvērējuši pareizticīgo baznīcā.


Jaunā aktrise Elīna Dzelme plašākai sabiedrībai kļuva zināma tieši kā skandalozā režisora Džilindžera jaunā mīla, ar kuru kopā viņš vairākas reizes tika redzēts, ieturot maltīti Rīgas centra krodziņos. Dailes teātra režisoram, kuru tad vēl vienoja laulības saites ar skaistumkopšanas salona īpašnieci Binniju Ārbergu, bija uzradusies jauna simpātija – jaunā un skaistā aktrise Elīna Dzelme, kura abu attiecību sākumposmā spēlēja galvenās lomas veselās trijās Dž.Dž.Džilindžera režisētajās izrādēs. Džilindžera toreizējā sieva Binnija Ārberga atzina, ka par abu plaukstošo romānu uzzinājusi pēdējā un nav klausījusies jau iepriekš izskanējušos draudzeņu mājienos par vīra neuzticību. Džilindžers un Binnija apprecējās 2006. gada 19. maijā, bet pašķīrās 2009. gada nogalē.


Nesenā intervijā žurnālam "Santa" Dzelme atklāj, ka lasījusi intervijas ar Džilindžera bijušajām sievām un bijusi ļoti pārsteigta par viņu aklo sajūsmu, kas vērsta Džilindžera virzienā. „Arī es jūsmoju par Džilindžeru, bet ne jau tādā mērā, ka klausos viņā atplestu muti un klanos viņa priekšā.” Aktrise uzskata, ka abiem ar populāro režisoru vienkārši notikusi saderība un viņi ir atradums viens otram.


Režisoram ir arī viens bērns – meita Laine Rupeika, kura dzimusi vienās no pirmajām Džilindžera attiecībām. Laine jau pati ir kļuvusi par māmiņu – 2006. gadā viņa savam slavenajam tētim dāvāja mazmeitu.

 

Reklāma
Reklāma

Elīnas Dzelmes un Dž.Dž.Džilindžera foto skaties ŠEIT!

Avots: www.kasjauns.lv