Nākamās nedēļas labākajam jokotājam balvā albums "Mazo dziesmas Latvijai"

LABĀKAIS JOKS:

Ir 18. novembra vakars. Gatavoju svētku vakariņas. Gaidām svinīgo prezidenta uzrunu pa LNT. Pēkšņi Patrīcija (8 gadi) sauc: "Mammīt, nāc šurp, tūliņ runās Vairis Vīķis Freibergs! Ups... sajaucu, Valdis Zatlers!"

Mūzikas albums Mazo dziesmas Latvijai. Tikai tā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mūzikas albums "Mazo dziesmas Latvijai. Tikai tā!"

Šīsnedēļas uzvarētāja ir Ilze Pudzēna ar joku Svarīgs runātājs. Balvā dāvanu karte 20 latu vērtībā uz Fantasy Park - www.riga.fantasypark.lv. Fantasy Park ne tikai piedāvā ideālu izklaidi un profesionālu servisu, bet arī nodrošina atraktīvu aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanu. Bērni šeit varēs iztrakoties, šļūkt pa slīdkalniņiem vai arī mierīgi pasēdēt atpūtas telpā, zīmēt vai krāsot.

Nākamnedēļ balvā dziesmu albums bērniem "Mazo dziesmas Latvijai. Tikai tā!" (Mikrofona ieraksti), Dainas Ozoliņas romāns jauniešiem "Atmaskot direktori" (izdevniecība Zvaigzne ABC) un iespēja iepazīt Vēdu zināšanas latviski - Deivida Frolija grāmatā "No debesu upes" (apgāds Lietusdārzs).

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 27.05.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Reklāma
Reklāma