Moderna, nerātna un pārdroša. Kas viņa ir?

Viņa ir Dejojošā lentīte, pirmais Ricci Ricci maztirāžas aromāts. Mūsu pašpārliecinātā, jautrā un sapņainā varone spēlējas ar savu lentīti, kura spēj ietīt savos apskāvienos un pārsteigt savu īpašnieci.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Tā vairs nav rožaina, bet gan liesmojoši sarkana lenta, kas rotā gan pudelīti, gan kastīti. Popārts, 20. gadsimta 50. un 60. gadu Avangardisma virziens, ir kalpojis par iedvesmas avotu. Šis jaunais produkts atsauc atmiņā Berta Šterna slaveno foto sesiju ar Merlinu Monro. Magoņu sarkanā lenta ir kā paraksts, kas, līdzīgi fluorescējošam marķierim apzīmogo jauno maztirāžas aromātu. Liekas, ka Džesika Stamma atkal ir uzsākusi spēlēt paslēpes, pārvietodamās pa Parīzes jumtiem.


Aromāts, kas skan kā mūzika? Oda jautrībai, vilinājumam un mūsdienīgumam, kuru sacerējuši izcilie parfīmu meistari un Ricci Ricci komponisti Aureljēns Gušārs un Žaks Hukliers.


Gardās aveņu sākuma notis papildina rabarberu un ingvera pikantums.
Sirds nots – greznais Mirabilis vijolīšu aromāts. Mirabilis vijolīšu smaržu var baudīt tikai to ziedēšanas laikā naktī. Ar šo aromātu jau esam sastapušies citu Ricci Ricci smaržu sastāvā, kur Mirabilis vijolīšu aromātu papildina jutekliskā tuberoze un rožu ziedlapiņu ekstrakts.
Lai uzsvērtu šo satraucošo jutekliskumu, nobeigumā jūtamas valdzinošās pačūliju un sandalkoka notis.

Reklāma
Reklāma


Ricci Ricci Dejojošā Lentīte: veltījums modei
"Smaržas ir mākslas darbs, tādēļ tās saturošajiem priekšmetiem arī ir jābūt šedevriem",
tā mīlēja teikt Roberts Ricci, Ninas dēls un zīmola mākslinieciskais vadītājs.
Maztirāžas izlaiduma Ricci Ricci Dejojošā Lentīte iedvesmas avots ir nācis no Ricci Modes nama arhīviem, godinot tā trīs galvenos stūrakmeņus: modi, mākslu un
parfīmus. Ricci Ricci izstrādātā, augstās modes prasībām atbilstošā pudelīte, kas jau ir saņēmusi daudzus apbalvojumus, savas iemīļotās rozā krāsas vietā šoreiz lepojas ar majestātisko sarkano toni, kas ieņēma nozīmīgu vietu Ricci kundzes modes skicēs.
Granātsarkanais pušķis, kas grezno garas un kuplas kleitas izteikto vidukļa līniju, karmīnsarkanā roze, kas piestiprināta pie ņiebura, sasaucās ar spilgti sarkanajām dizaineres lūpām un lakotajiem nagiem.


Arhitektoniski izliektās līnijas, kas apvij kastīti un pudelīti atstāj īpaši radošu vizuālo iespaidu, atgādinot slavenā vīriešu aromāta Ricci Club iepakojumu, kuru rotā mūsdienu amerikāņu mākslinieka Sola Levita atstātais paraksts no 20. gadsimta 70. gadiem.

Ricci Ricci Dejojošā Lentīte: jaunais Nina Ricci smaržūdens, būs pieejamas kā maztirāžas produkts. Smaržūdens ar pulverizatoru 50 ml iepakojumā.