28.maijā City Jazz Junior Band atlase

 

Ritmiskās mūzikas biedrība “City Jazz Riga” ir uzsākusi jaunu projektu un tiek aicināti jaunie mūziķi vecumā no 9 līdz 14 gadiem pieteikties atlases konkursam par dalību bigbendā City Jazz Junior Band. Projekts tā dalībniekiem dos iespēju realizēt sava instrumenta spēli bigbenda sastāvā profesionālu džeza mūziķu – Kārļa Vanaga un Renāra Lāča – vadībā. 

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Jau gads ir apritējis kopš savu darbību ir uzsācis ritmiskās mūzikas biedrības “City Jazz Riga” veidotais jauniešu bigends City Jazz Youth Band. Bigbendā tika atlasīti 19 jaunieši vecumā no 16 līdz 21 gadam. Jauniešu bigbends ir paguvis piedalīties vairākos festivālos (“Spožā nots 2010”, “Big Band festivāls 2010”), meistarklasēs pie izcilā bigbendu speciālista Mats Holmquist (Zviedrija), kā arī uzstājušies ar vairākiem koncertiem Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Šobrīd ritmiskās mūzikas biedrība “City Jazz Riga” ir uzsākusi jaunu projektu un tiek aicināti jaunie mūziķi vecumā no 9 līdz 14 gadiem pieteikties atlases konkursam par dalību bigbendā City Jazz Junior Band. Projekts tā dalībniekiem dos iespēju realizēt sava instrumenta spēli bigbenda sastāvā profesionālu džeza mūziķu – Kārļa Vanaga un Renāra Lāča – vadībā. Turklāt ir paredzēta City Jazz Junior Band dalība dažādos koncertos, festivālos un meistarklasēs, kas būs neaizvietojama prakse un liels stimuls tālākai dalībnieku mākslinieciskajai izaugsmei. Bigbenda darbība ietvers gan muzicēšanu bigbenda sastāvā, gan pilnvērtīgu džeza mūzikas teorijas un improvizācijas apmācību. 

Tāpēc biedrība laipni aicina jauniešus vecumā no 9 līdz 14 gadiem pieteikties bigbenda City Jazz Juinior Band atlasei. Tā norisināsies š. g. 28. maijā plkst. 12.00 Rīgas kinostudijā, Šmerļa ielā 3, 225. telpā. Pieteikšanās līdz 25.05.2011, iesūtot pieteikuma anketu uz e-pastu cjbb@cjbb.lv. Pieteikuma anketa un sīkāka informācija atrodama mājas lapā www.cjbb.lv.

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk informācijas:

Kārlis Vanags

Tel.29448499