Sūti bērna anekdoti! Labākajam jokotājam balvā dāvanu karte Ls 20 vērtībā

LABĀKAIS JOKS: Ar Tīnu (5 gadi) stāvu veikalā pie desu stenda. Es paņemu gaļu speķa pīrādziņiem un prasu: "Kādu labāk desu paņemt - vārītu vai salami?" Tīna atbild: "Labāk svaigu."

Fantasy Park publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Fantasy Park publicitātes foto

Šīsnedēļas uzvarētāja ir Anna Kovaļčuka ar joku Izvēlamies svaigus produktus. Balvā ielūgumi uz iluzionistu Daces un Enriko Pecolli organizēto Starptautisko iluzionistu šovu Abrakadabra Rīgas Kongresu namā - tas ir īpašs ar to, ka festivālā katru gadu uzstājas labākie LasVegas iluzionisti.

Nākamās nedēļas labākajiem jokotājiem balvā dāvanu karte 20 latu vērtībā uz Fantasy Park - www.riga.fantasypark.lv. Fantasy Park ne tikai piedāvā ideālu izklaidi un profesionālu servisu, bet arī nodrošina atraktīvu aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanu. Bērni šeit varēs iztrakoties, šļūkt pa slīdkalniņiem vai arī mierīgi pasēdēt atpūtas telpā, zīmēt vai krāsot.

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 20.05.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Reklāma
Reklāma