Nākamās nedēļas labākajam jokotājam balvā biļetes uz Starptautisko iluzionistu šovu Abrakadabra

LABĀKAIS JOKS:

Saruna ar Keitiju. Mamma: Kā tevi sauc? Keitija: Keitija. Mamma: Cik tev ir gadiņi?Keitija: DiviMamma: Kur tu dzīvo?Keitija: Mājās. Mamma: Tev mājas ir Rīgā?Keitija: Nē, manas mājas ir te. Mamma: Keitiņ, bet mēs tak dzīvojam Rīgā!Keitija: Nē, es dzīvoju mājās te!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Šīsnedēļas uzvarētāja ir Zaiga Pizika ar joku Par mājām. Balvā Atmiņu un fotogrāfiju albums Jaukākie bērnības mirkļi - šajā albumā var iemūžināt zīmīgus mirkļus, gan ielīmējot fotogrāfijas, gan ierakstot svarīgākos faktus par bērna attīstību.

Nākamnedēļ balvā ielūgumi uz iluzionistu Daces un Enriko Pecolli organizēto Starptautisko iluzionistu šovu Abrakadabra Rīgas Kongresu namā šī gada 28. maijā, un tas ir īpašs ar to, ka festivālā katru gadu uzstājas labākie LasVegas iluzionisti. Arī šogad Latvijā ieradīsies zvaigzne no LasVegasas — Luna Shimada, kas ir pasaulslavenā japāņu iluzionista Shimada meita, kura ir viena no populārākajām iluzionistēm sievietēm pasaulē un viņas krāšņā uzstāšanās ir apvīta ar mistikas auru.

Reklāma
Reklāma

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 13.05.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.