Latviete Lidija Breska — viena no dziedātāju konkursa "Avon Voices" finālistēm!

Daugavpiliete Lidija Breska ir izvizīta vispasaules dziedātāju konkursa Avon Voices nākamajai kārtai.

Foto: Jaunā dziedātāja Lidija Breska.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Jaunā dziedātāja Lidija Breska.

Viņa tika izraudzīta kā viena no 175. dalībniecēm no vairāk kā 50 valstīm un nu jau Parīzē ir beigusi filmēšanās sesiju. Finālā balsojums internetā un prominentās žūrijas lēmums noteiks vienu dziedošo Avon Konsultanti un vienu talantu konkursa dalībnieci, kas nav Avon Konsultante un nodrošinās iespēju ierakstīt profesionāli producētu albumu.
Visi Latvijas iedzīvotāji un jo īpaši — Daugavpilieši, var palīdzēt Lidijai iekļūt nākamajā talantu konkursa raundā, balsojot par viņu www.avonvoices.com!


Lidija Breska, Daugavpils Universitātes studente, kas studē vokālo mākslu pie pasniedzējas Ilonas Bageles, brīvdienās dzied restorānā, vienu nakti nedēļā strādā klubā par DJ un par franču valodas pasniedzēju. Lidija dzied jau kopš četru gadu vecuma, kad no sava balkona sniedza koncertus kaimiņiem.
Pati 22 gadus vecā Lidija apgalvo, ka konkurss Avon Voices palīdzējis viņai atklāt pārliecību par sevi. Viņa izjūt milzu atbildību, jo ir vienīgā pārstāve no Latvijas un Parīzē ir centusies darīt visu pēc labākās sirdsapziņas. Latvijas pārstāve iedvesmu rod vistuvākajos cilvēkos, to viņia sniedz mamma, tētis, pasniedzēja Ilona Bagele, kā raī draudzenes un karatē treniņu biedri. Lidijai ir arī sava Avon konsultante, jaukā un atsaucīgā bijusī kursabiedrene Jana.
Talantu meklēšanas konkursa žūrijā darbojas tādas slavenības kā Fērgija, kas pati ir 6 Grammy balvu ieguvēja, leģendārā dziesmu autore Diāna Varrena, Grammy balvu ieguvēja Nataša Bedingfīlda, Valērija un citi.


Nākamajā kārtā sacensību turpinās līdz pat 100 konkursantēm, no kurām tiks izraudzītas 25, kuras piedalīsies nākmajā kārtā. Fināls norisināsies vēlā rudenī, kad no 10 labākajām tiks izraudzītas divas vislabākās.
Muzikālo talantu konkurss Avon Voices — Avon Balsis tika izsludināts 2010. gada decembrī un ir piesaistījis vairāk kā miljons intresentu no 190 valstīm. Pirmās kārtas dalībnieces tika izraudzītas no 6000 pretendentēm, kuras no 62 valstīm iesniedza savus video vērtēšanai.
Vispasaules himna labdarības atbalstam.


Programmas noslēgumā finālistes kopā ar žūrijas slavenībām ierakstīs Diānas Varrenas sacerētu himnu, kuras pirmatskaņojums notiks rudenī, Ņujorkā Avon Sieviešu Fonda svinīgajā pasākumā. Himnu vairākās valstīs varēs par atlīdzību lejuplielādēt http://www.avonvoices.com un http://www.studioXOXO.com

 

Reklāma
Reklāma

“Shoot for the Stars,” ko sacerējusi un iedziedājusi Nataša Bedingfīlda “Until You Love You,” ko sacerējusi Diāna Varrena, producējis Deivids Paks, bet iedziedājusi Valērija. Daļa no peļņas, kas iegūta no šo ierakstu pārdošanas nonāks Avon sieviešu fonda globālajai kampaņai cīņā pret vardarbību pret sievietēm un meitenēm.
AvonVoices.com mājas lapa satur informāciju par gadu ilgo programmu. Ikvienam ir iespēja aplūkot dalībnieču video, bet balsot var tikai tie, kas ir reģistrējušies.
•    Novērtē pirmās kārtas uzvarētāju profesionālos video un balso, lai palīdzētu noteikt labāko. No aprīļa līdz oktobrim atlasīsim labākās no labākajām — gan skaitot balsis, gan ņemot vērā žūrijas vērtējumu.
•    Saceri: no 20 maija ikviens var piedalīties dziesmu sacerēsānas konkursā. Saceri iedvesmojošu dziesmu, kas pasaulei pauž optimismu un cerību.Vienkārši iesniedz tās digitālo ierakstu un dziesmas tekstu AvonVoices.com no 2011. gada  20. maija līdz 1. jūlijam!

Lai uzzinātu vairāk par Avon Voices, ielūkojies šeit: 

http://www.avonvoices.com or http://www.multivu.com/players/English/45814-avon-voices

vai seko mums Facebook: http://www.facebook.com/avonvoices

un Tviterī: http://www.twitter.com/avonvoices