Tavai sejas ādai ir paveicies. Piesakies testam!

Cilvēki ar taukainu ādu — gan pusaudži, gan arī pēc pusaudžu vecuma nereti saskaras ar komedonu, piņņu veidošanos un iekaisušas ādas problēmām. Jebkurā vecumā kopjot problemātisku ādu, jāievēro 3 pamatprincipi: attīrīt — tonizēt — mitrināt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ārstnieciskās kosmētikas ražotājs Dr.Wolff ir pārliecināts, ka problemātiskai ādai šie trīs soļi ir īpaši svarīgi, jo āda ir traumēta un tāpēc kopšanai jābūt īpaši rūpīgai. Tāpēc Dr.Wolff piedāvā īpašu iespēju pieteikties testam un izmēģināt jauno sejas kopšanas līdzekļu sēriju.


Pieci izlozes veiksminieki saņems komplektu sejas tīrīšanai, tāpēc raksti uz audra@mammam.lv un piesakies! Pieteikumā norādi savu vārdu uzvārdu, kurš būs testētājs un kāpēc. Lūdzu norādi arī savu tālruņa numuru, lai mums ir iespēja ar tevi sazināties. Pieteikumus gaidīsim līdz 8. maijam (ieskaitot), kad tiks noskaidroti testa dalībnieki.

Dr.Wolff Reinigungs-Schaum attīrošāns putas
Gaisīgas krēmveida putas, kas dziļi attīra poras. Nesatur alkoholu un krāsvielas — piemērots visiem ādas tipiem, īpaši ādai ar tendenci uz piņņu veidošanos. Sastāvā lakricas ekstrakts, kam raksturīgas ādu dzidrinošas un mīkstinošam īpašības. Tām ir izteiktas pretiekaisuma un imūnstimulējošas īpašības. Lakrica lieliski nomierina, atjauno, mīkstina un attīra ādu.
Lietošana: uzklāt uz mitras ādas, viegli iemasēt un noskalot ar remdenu ūdeni.

Dr.Wolff Gesichts-Tonic toniks sejai
Iekaisumu mazinošs tīrīšanas toniks ādai ar tendenci uz piņņu veidošanos. Satur alkoholu. Toniks saglabā ādas dabīgo skābes aizsargslāni un savelk poras. Sastāvā — burvju lazdas ekstrakts tonizē, atsvaidzina ādu un sašaurina asinsvadus — tam piemīt savelkošs efekts.
Burvju lazdas ziedūdens ir lieliski piemērots taukainas, jaukta tipa ādas kopšanai, kā arī ādai ar izsitumiem, paplašinātām un/vai aizsprostotām porām, jo šim ziedūdenim piemīt ādu savelkošas un tonizējošas īpašības. Pateicoties antibakteriālajām un asinsriti uzlabojošām spējām, burvju lazdas ūdeni droši var izmantot, lai dziedētu iekaisušu, apsārtušu ādu.
Lietošana: Samitrināt vates plāksnīti ar toniku un viegli uzklāt uz jau notīrītas ādas.

Dr.Wolff Hautklar-Fluid mitrinošs krēms
Antibakteriāls, pārklājošs un ādu dzidrinošs viegls krēms problemātiskai ādai ar tendenci uz piņņu veidošanos. Mitrina un saudzē problemātisku ādu; matē ādas spīdumu un regulē ādas tauku dziedzeru sekrēciju. Sastāvā — ceļmallapas ekstrakts, kas veicina bojāto ādas šūnu atjaunošanu. Stimulē kolagēna sintēzi, uzlabojot ādas tvirtumu un audu elastīgumu. Piemīt savelkošas īpašības, noņem kairinājumu un iekaisumu. Bārbele — baktericīda, pretiekaisuma, savelkoša iedarbība. Efektīvs līdzeklis aknes ārstēšanā. Cinks — iedarbojas savelkoši, saista mitrumu un novērš iekaisumu. Salicylic Acid (salicilskābe) — dabiskai identiska, organiska skābe ar izteiktām mikrobu iznīcinošām un ādas raga kārtiņas (mirušo ādas šūnu) sadalīšanas īpašībām. Mazina poru aizsprostošanos. Lietošana: No rīta un vakarā uzklāt uz attīrītas sejas ādas

Anefug simplex 20ml tonālais krēms
Tonālais krēms problemātiskai ādai. Maigi dezinficē seju, nenosprostojot poras un vienlaicīgi aizsargājot no apkārtējās vides ietekmes. Piemērots normālai un taukainai sejas ādai. Sastāvā: Trihlozāns emulsijā.
Lietošana: No rīta uzklāt uz sejas pēc attīrīšanas, tonizēšanas un mitrināšanas, kad mitrinošais krems iesūcies ādā. Uzklāt ar speciālu sūklīti vai tīrām rokām plānā kārtiņā! Vakarā notīrīt tonālo krēmu ar dekoratīvās kosmētikas noņemšas līdzekli, tad seju attīrīt, tonizēt un mitrināt.

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.pinnes.lv