Nākamnedēļ labākajai anekdotei balvā atmiņu un fotogrāfiju albums Jaukākie bērnības mirkļi

Šīs nedēļas labākais joks: Visi kopā ēdam vakariņas. Es lieku ēdienu šķīvjos, pasniezu Jorenam. Viņš saka: "Es tevi mīlu, mammīt!" Veronika (3 gadi) tikmēr skatās, kā tētis liek krējumu uz kartupeļiem un saka:" Bet es krējumu mīlu!"
Tetis uzliek viņai arī krējumu. Meitiņa sāk bļaut: "Man nevajadzēja krējumu!!!!!" Tētis saka: "Bet tu taču teici, ka tu krējumu mīli!" Veronika:" Jā, bet es viņu ledusskapī mīlu!"

Foto iesūtījusi Agija Romanova, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Agija Romanova, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Gita Alksne ar joku Mīlestība no attāluma. Balvā SALIEKAMS KARTONA ROTAĻU NAMIŅŠ mazuļiem no 2 g.v.  Šie namiņi ir roku darbs, saliekami bez līmes, no izturīga gofrēta kartona, rotaļām sausā un ugunsdrošā vietā. Savu namiņu mazulis pats var apgleznot ar flomasteriem, krītiņiem, guašām vai jebkurām citām krāsām.

Nākamās nedēļas labākajam jokam balvā Atmiņu un fotogrāfiju albums Jaukākie bērnības mirkļi - šajā albumā var iemūžināt zīmīgus mirkļus, gan ielīmējot fotogrāfijas, gan ierakstot svarīgākos faktus par bērna attīstību.

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 06.05.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Reklāma
Reklāma