Sulu vīriņš Guttiņš aicina: piesakies un dzer sulu divas nedēļas bez maksas!

Pēc patērētāju pieprasījuma Gutta ir radījusi 2 jaunus sulu veidus, kas saņēmuši vislielāko balsu skaitu aptaujās — apelsīnu-ananāsu nektāru un apelsīnu-greipfrūtu sulu. Gutta savu darbu ir paveikusi, tāpēc tagad tava kārta šos produktus nogaršot un testēt. Lai to izdarītu, atliek vien pieteikties!

Sulu vīriņš Guttiņš mammam.lv/tetiem.lv 2 gadu jubilejas ballītē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sulu vīriņš Guttiņš mammam.lv/tetiem.lv 2 gadu jubilejas ballītē.

Lai pieteiktos Guttas jauno produktu, apelsīnu-ananāsu nektāra un apelsīnu-greipfrūtu sulas, nobaudīšanai un testēšanai, sūti pieteikumu uz audra@mammam.lv, norādot savu vārdu uzvārdu, tālruņa numuru, no kurienes esi, kā arī pāris teikumos pastāsti, kāpēc nolēmi pieteikties testam.

5 laimīgie saņems Guttas apelsīnu-ananāsu nektāru un apelsīnu-greipfrūtu sulu apjomā, kas paredzēts 2 nedēļām (kopā 16 litrus). Pēc divām nedēļām testētājus lūgsim dalīties atsauksmēs. Pieteikumus var sūtīt līdz 2. maija plkst. 10.00, kad tiks izlozēti testētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi!

Apelsīnu — greipfrūtu sula (100%) ir jauns unikāls patērētāju pieprasīts produkts 100% sulu segmentā. Tā ir bez konservantiem, ražota no svaigi spiestas koncentrētas sulas, piemērota alkoholiskajiem kokteiļiem. Apelsīnu ķīnieši uzskata par nemirstības un veiksmes simbolu, bet pārējā pasaule — par bagātīgu C vitamīna avotu. Aiz savas biezās mizas tas slēpj ne vienu vien veselībai noderīgu lietu: fitoncīdi, cīnās ar kaitīgajiem mikrobiem, šķiedrvielas un pektīnvielas veicina holesterīna un nevajadzīgo vielmaiņas pārpalikumu izdalīšanos no organisma, magnijs spēcina sirdi un muskuļus, bet pantotēnskābe, folijskābe un biotīns stiprina ādas un matu veselību. Savukārt greipfrūts jeb „Paradīzes citrusauglis” (no latīņu val.) ir īsta ārstniecisko vielu krātuve. Satur C vitamīnu, kura iedarbību 20 reizes pastiprina augļa mīkstumā esošie bioflavonoīdi, sargā mūs no saaukstēšanās un infekcijas slimībām ne tikai ziemā, bet visa gada garumā. Folijskābe (B grupas vitamīns) piedalās šūnu veidošanās procesā, kas īpaši svarīgi ir bērniem un pusaudžiem. Greipfrūts tiek uzskatīts par vienu no labākajiem līdzekļiem lieko tauku dedzināšanā, jo sekmē ķermeņa svara samazināšanos un novērš celulītu.

Apelsīnu — ananāsu nektārs ir jauns unikāls patērētāju pieprasīts produkts 2 litru iepakojumā. Arī šis produkts nesatur konservantus, ir ražots no svaigi spiestas koncentrētas sulas. Jau minējām, ka ķīnieši apelsīnu uzskata par nemirstības un veiksmes simbolu, bet pārējā pasaule — par bagātīgu C vitamīna avotu. Atliek vien uzsvērt, ka aiz biezās mizas auglī slēpjas fitoncīdi, kas cīnās ar kaitīgajiem mikrobiem, šķiedrvielas un pektīnvielas, kas veicina holesterīna un nevajadzīgo vielmaiņas pārpalikumu izdalīšanos no organisma, arī magnijs, kas spēcina sirdi un muskuļus, bet pantotēnskābe, folijskābe un biotīns stiprina ādas un matu veselību. Savukārt ananāss ir tropu augļu karalis. Tā nosaukums cēlies no indiāņu izcelsmes vārdiem “Nana Neat”, kas nozīmē “vērtīgais, dārgais auglis”. Pie vērtīgākajiem un veselīgākajiem produktiem tas pieder pamatoti - ananāsa serdē ir viela (bromelaīns), kas organismam neļauj uzkrāt taukus un palīdz tos aktīvi sadedzināt. Nogatavojies ananāsa auglis satur lielu karotīna un kālija daudzumu — tas atjauno ādu, novērš vēža audzēju parādīšanos, uzlabo asinsriti, labi palīdz pret kakla sāpēm.

Gutta profili sociālajos tīklos:
www.facebook.com/GuttaLV
www.draugiem.lv/gutta

http://twitter.com/GuttaLV#

Reklāma
Reklāma