Nākamnedēļ labākajam bērnu jokam balvā saliekamais rotaļu namiņš!

Šīs nedēļas labākais joks: Nakts. Visi guļ. Tētis dikti krāc. Blakus iztabā pamostas Markusiņš un saka   auva, auva! Markusiņš (1g. 4mēn.) domā, ka trokšņa taisītājs ir suns, bet izrādās tas ir mans TĒTIS!

Labākā joka autoram balvā rotaļu namiņš!

FOTO: Mārcis Baltskars, http://www.baltskars.lv/

Labākā joka autoram balvā rotaļu namiņš!

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Inese Upīte ar mazā Markusa joku Hrrrr. Balvā lieliska SIA KidCash unikāla atmiņas spēle (spēles materiāls var kalpot arī kā vēsturisks ieguldījums nākošajām paaudzēm par Latvijas naudas zīmēm) un Timoteja Defombela krāšņi ilustrētais un asprātīgais romānsTobijs Lolness. Dzīve uz naža asmens, kuru ar aizrautību lasīs gan bērni, gan viņu vecāki. Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv

 

Reklāma
Reklāma

Nākamās nedēļas labākajam jokotājam balvā SALIEKAMS KARTONA ROTAĻU NAMIŅŠ mazuļiem no 2 g.v.  Šie namiņi ir roku darbs, saliekami bez līmes, no izturīga gofrēta kartona, rotaļām sausā un ugunsdrošā vietā. Savu namiņu mazulis pats var apgleznot ar flomasteriem, krītiņiem, guašām vai jebkurām citām krāsām.

IESŪTĪT JOKU.
Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 29.04.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!