Jana Duļevska gaida otro bērniņu

Šī vasara īpaša būs hokejista Rodrigo Laviņa (36) un simpātiskās aktrises un TV šovu vadītājas Janas Duļevskas (30) ģimenei. Jo viņu dēlam Martinam (9) vasaras vidū būs brālītis vai māsiņa, vēsta portāls www.kasjauns.lv.

Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš kopā ar dēlu Martinu. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš kopā ar dēlu Martinu. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Jana un Rodrigo iepazinās pirms 15 gadiem, kad Jana vēl mācījās skolā, un abi apprecējās pirms astoņiem gadiem. Ģimenē jau aug viena atvase — puika Martins, kuram nesen palika deviņi gadi, un kurš, tāpat kā tētis, aizrautīgi trenējas hokejā. Turklāt tieši Jana ir tā, kura, kamēr Rodrigo pats trenējas un spēlē hokeju, ved dēlu uz treniņiem un sacensībām.


Intervijās Jana ir teikusi, ka ir no tām sievietēm, kura cenšas atrast vidusceļu starp mājsaimnieces dzīvi un karjeru. Žurnālam Marta pirms gada par savu mammas lomu viņa ir teikusi: „Bērnam ir savs režīms, savs laiks, kas man jārespektē, un, lai vai kā, es dzīvi pakārtoju viņam. Nevēlos dēlu pakļaut savām ikdienas dzīves vajadzībām, darbiem un tikšanām. Bet, kad ir tāda nepieciešamība, tad saku — Martin, tagad ir tā, kā ir, tev jābūt pacietīgam un manā labā šis tas jāizdara. Mēs mākam sarunāt, godīgi sakot, cita varianta nemaz nav. Noliecu galvu visu mājsaimnieču priekšā. Vairāk vai mazāk, vienmēr esmu strādājusi, bet tomēr arī zinu, ko nozīmē ģimenei gatavot ēst, izvadāt mazo uz skoliņu, hokeju, džudo un angļu valodas nodarbībām... Lai tik pamēģina kāds man pateikt, ka mājsaimniecēm ir viegla dzīve un kas tad tur — neizvadāt bērnus šur un tur. Ha! Manuprāt, tas ir vismaz trīs reizes grūtāk, nekā katru dienu no astoņiem līdz pieciem sēdēt ofisā vai vienalga kur. Un ja vēl ir vairāk nekā viens bērns!? Uzskatu, vīriešiem tas būtu jānovērtē. Protams, katra no mums izvēlas savu: viena — ģimeni, otra — karjeru. Es laikam kā daudzas sievietes cenšos atrast vidusceļu.”

Portāls mammam.lv/tetiem.lv ģimenei vēl skaistu jo skaistu bērniņa gaidīšanas laiku!

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma