Basketbolists Biedriņš kļuvis par tēti dēlam Emīlam!

Vienīgais latviešu basketbolists, kas spēlē pasaulē spēcīgākajā līgā NBA — Andris Biedriņš —, kļuvis par tēti, ziņo portāls www.kasjauns.lv.

Andris Biedriņš un Madara Grīnberga kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīviem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Andris Biedriņš un Madara Grīnberga kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīviem.

Andra Biedriņa (25) un Madaras Grīnbergas (24) pirmdzimtajam pasaulē bija jānāk aprīļa beigās vai maija sākumā, taču mazulis mazliet pasteidzās un parūpējās par negaidītu, taču pavisam patīkamu dāvanu savam tētim — bērniņš piedzimis tieši Biedriņa 25 gadu jubilejā, 2. aprīlī. Gan jaunajai māmiņai, gan bērniņam ar veselību viss esot kārtībā.

Mazais parūpējās par negaidītu, taču pavisam patīkamu dāvanu savam tētim — bērniņš piedzimis tieši Biedriņa 25 gadu jubilejā, 2. aprīlī.

Pirms šā notikuma Biedriņš uzturējās ASV, jo viņam vēl nav noslēgusies basketbola NBA klubā Goldensteitas Warriors. Taču nu viņš uz laiku pametis savu komandu un atgriezies Latvijā, lai sagaidītu ģimenes pieaugumu, vēsta portāls rotoworld.com.
Savukārt Madara Grīnberga pirms vairākām nedēļām no Amerikas atgriezās Rīgā, jo vēlējās, lai mazulis nāktu pasaulē Latvijā. Tagad abi kļuvuši par vecākiem puikam, kuram ir dots vārds Emīls, un runā, ka dēliņš esot ļoti līdzīgs tētim.
Atgādinām, ka NBA basketbolists Andris Biedriņš un viņa mīļotā — bijusī princešu šova fināliste Madara Grīnberga — ir mīlošs pāris kopš aizpagājušās vasaras. Jau tad Andris neslēpa, ka, esot kopā ar Madaru, viņš sācis domāt par ģimeni un bērniem — viņš gribot būt gados jauns tētis. Pagājušajā pavasarī kļuva zināms, ka pāris ir saderinājies, turklāt basketbolists sev uz muguras uztetovēja frāzi ķīniešu valodā: „Veltījums cilvēkam, ko mīlu”.
 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic jaunos vecākus, vēlot gan mazajam cilvēciņam, gan jaunajiem vecākiem labu veselību, mieru un laimi!

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv