Tikai viens lats var iepriecināt smagi slimo divgadnieci Loretu

Divgadīgās Loretas smagajai slimībai aizvien nav uzstādīta diagnoze... Šobrīd meitenīte dienas pavada praktiski guļot, bet viņas ikdienu atvieglotu speciāls krēsliņš, kas maksā 2000 latu. Vai mēs kopā varam savākt šādu summu?
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Labdarības organizācija Palīdzēsim.lv, kuras aprūpē ir bērni ar veselības vai sadzīves problēmām, lūdz palīdzēt mazajai Loretai.

Loretai aizvien nav uzstādīta diagnoze...

Loreta ir divgadīga meitenīte, kurai liktenis ir uzlicis smagu nastu… būt par prieku un acuraugu ģimenei, un vienlaicīgi cīnīties ar ģenētisku slimību.
Loretai pavisam drīz būs 2 gadiņi. Joprojām nav uzstādīta diagnoze, domājams, ka tā ir kāda smaga ģenētiska slimība, kuru līdz šim nav izdevies atklāt, līdz ar to noteikt ārstēšanās kursu. Šobrīd Loreta praktiski ir guļoša, taču viņai ir grūti ilgstoši būt vienā pozā, tādēļ ikdienu būtiski uzlabotu speciāls aktivitāšu krēsliņš, kuram ir galvas, elkoņu un kājiņu fiksators, galdiņš, roku balsts.

Šobrīd Loreta praktiski ir guļoša, taču viņai ir grūti ilgstoši būt vienā pozā, tādēļ ikdienu būtiski uzlabotu speciāls aktivitāšu krēsliņš.

Stājoties valsts rindā, jāgaida 2-3gadi, kas Loretai, kā ikvienam mazam bērnam, ir ļoti ilgs laiks. „Ir slieksnis, līdz kuram es cīnos viena pati un kopā ar ģimeni, bet šis aktivitātes krēsliņš ir pārāk dārgs, tādēļ es uzdrošinājos lūgt palīdzību....” , tā Loretas mamma. Krēsliņš maksā vairāk kā 2000 LVL, taču kopā mēs to noteikti varam!
Tu vari palīdzēt Loretai:

Reklāma
Reklāma

- ziedojot labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv kontā, norādot, ka ziedojumi mazajai Loretai.
- piezvanot uz labdarības tālruni  90006888 ziedot 1 LVL
- iegādājoties kuponu www.oppaa.lv

Plašāku informāciju un fotostāstu par Loretu SKATI ŠEIT.
Foto: Oļegs Zernovs