Kā iegūt zīdaini gludu ādu uz ilgu laiku?

Mums ļoti patīk pārliecība, kādu sniedz pasakaini gluda āda bez liekiem matiņiem. Bet neatkarīgi no tā, vai izvēlaties doties uz salonu veikt vaksāciju, vai dodat priekšroku lāzerapstrādei, depilācija sagādā pastāvīgas rūpes ne tikai sievietēm.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pateicoties Remington jaunumam – i-Light, mūsdienu tehnoloģiju laikmetā beidzot ir pieejams moderns risinājums noturīgai depilācijai gan vīriešiem, gan sievietēm. Šis augstā snieguma un izcili inovatīvais izgudrojums nozīmē to, ka jaunāko IPL – intensīvās pulsējošās gaismas tehnoloģiju (to pašu, ko izmanto profesionālās klīnikās, kas specializējas liekā apmatojuma noņemšanā) jūs droši un ērti varat izmantot paši savās mājās. Ierīce izstrādāta sadarbībā ar vadošajiem dermatologiem. Nekāda liekā apmatojuma līdz pat 12 nedēļām. Nesāpīga alternatīva noturīgai cīņai ar lieko apmatojumu. To var izmantot gandrīz visām ķermeņa daļām, izņemot seju un kaklu. Uzskati i-Light par savu slepeno ieroci cīņai ar nevēlamo apmatojumu. i-Light atbrīvos Tavu ādu no liekajiem matiņiem un padarīs to zīdaini gludu līdz pat 3 mēnešiem – šāds rezultāts iespējams, ne tikai apmeklējot profesionālu salonu!

Pienācis laiks rīkot apvērsumu depilācijai mājas apstākļos un padarīt savu dzīvi vieglāku, pateicoties nākamās paaudzes tehnoloģijām!


Ātri un vienkārši
i-Light izmanto gaismas enerģiju, kas iedarbojas uz folikulu, kavējot matiņa ataugšanu. Tas ir tik vienkārši – vispirms noskujiet matiņus tradicionālajā veidā, tad pielieciet ar roku vadāmo ierīci pie tīras, sausas ādas un pēc katra izgaismojuma pārvietojiet ierīci uz jaunu ādas laukumu. Salīdzinājumā ar citiem pieejamajiem modeļiem i-Light izgaismojas ik pēc divām sekundēm, ievērojami paātrinot depilācijas procesu. Pateicoties iespējai izvēlēties starp vairāku izgaismojumu režīmu plašāka ādas laukuma apstrādei un viena izgaismojuma režīmu atsevišķu detaļu apstrādei, šī ir viena no ātrākajām pieejamajām IPL sistēmām. Pienācis laiks rīkot apvērsumu depilācijai mājas apstākļos un padarīt savu dzīvi vieglāku, pateicoties nākamās paaudzes tehnoloģijām!

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

Remington i-Light var iegādāties veikalos Elkor un Euronics
Ieteicamā cena: Ls 269
Vairāk informācijas atradīsiet www.btu.lv/remington/ilight