Kurai sievietei tu piešķirtu goda medaļu? Iesaki savu pretendenti!

Sieviete Latvijai 2011 šādai nominācijai tu vari izvirzīt sievietes, kas, tavuprāt, pelnījas saņemt uzslavu un godinājumu. Laikraksts Latvijas Avīze martā un aprīlī ikvienu aicina piedalīties ikgadējā vēstuļu konkursā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa mērķis — apzināt, ļaut iepazīt un sumināt Latvijas sievietes, kuras veiksmīgi vada pašu spēkiem radītos uzņēmumus, kuras ar enerģiju, izdomu un sirds bagātību, spēj iedvesmot citus, ir sabiedriski aktīvas un līdztekus ikdienas darbam un rūpēm par ģimeni paveic ko tādu, par ko nemaksā un reizēm pat paldies nepasaka, bet pabrīnās gan.

 

Latvijas ļaudis visās pilsētās un pagastos, neslēpiet savas izcilās sievietes, bet gan uzrakstiet par viņām! Par tām, kuras uzdrīkstas būt uzņēmējas, kuras stiprina ģimeni, kuras nesavtīgi darbojas sabiedrības labā. Labi vārdi, tāpat kā labi darbi,

vienmēr atmaksājas!

 

Šogad aicinām Latvijas iedzīvotājus ieteikt savas kandidātes konkursam trīs nominācijās:

1. Par uzdrīkstēšanos būt uzņēmējai.

2. Par nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

3. Par ģimenes stiprināšanu.

Konkursa mērķis ir meklēt un godāt sievietes, kuras uzdrīkstas realizēt drosmīgus projektus, nesavtīgi palīdz līdzcilvēkiem, ar mīlestību rūpējas par ģimeni un tuviniekiem.

Hipotēku bankas centra reģiona vadītāja Anita Kleina: „Šis ir ceturtais gads, kopš Hipotēku banka atbalsta konkursu Sieviete Latvijai. Man ir bijusi laime iepazīties ar daudzām konkursa dalībniecēm, tāpēc ar pilnu pārliecību varu teikt, ka, lai arī šo sieviešu vārds varbūt nav zināms ļoti plašam iedzīvotāju lokam, viņu devums līdzcilvēkiem ir nepārvērtējams un tas aizsniedzas tālu pāri šo labo darbu fiziskajai teritorijai. Tāpēc Hipotēku banka ar gandarījumu un patiesu prieku ir iesaistījušies šajā mazo varoņdarbu cildināšanas projektā. Šāds konkurss ne tikai ļauj pelnīti godināt izcilas Latvijas sievietes, tas arī dod pozitīvu lādiņu uz ilgu laiku.”

 

Reklāma
Reklāma

Eiroparlamenta deputāte un konkursa atbalstītāja Inese Vaidere: Latvijas Avīze ir iedibinājusi lielisku tradīciju. Ik gadus varam neklātienē iepazīties ar Latvijas lieliskajām, spējīgajām un dāsnajām sievietēm. Katru reizi, lasot pieteikumus, pārliecinos, ka mūsu valstij ir vislabākās izredzes jebkurā jomā, jo Latvijai ir tik daudz cilvēku, ar kuriem lepoties. Mūsu vislielākais resurss un valsts dzinējspēks ir Latvijas sievietes: stipras, skaistas, čaklas, gudras. Apbrīna par Latvijas sievietēm — spožām personībām — tiek pausta arī Eiropā, Latvijas viesi allaž ir pārsteigti — kādas jums brīnišķīgas dāmas!”

 

Konkursam iesūtītos pieteikumus izvērtēs žūrija.

 

Uzvarētāja katrā nominācijā saņems Hipotēku bankas maksājumu karti ar naudas balvu Ls 500 un pārsteiguma balvas.

 

Speciālbalvu — braucienu uz Briseli laureātēm dāvinās Eiroparlamenta deputāte Inese Vaidere.

 

Īpašu balvu Sievietei, kura devusi nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā pasniegs Vides aizsardzības un reģionālās aizsardzības ministrija.

 

Arī labāko vēstuļu autori tiks pie vērtīgām dāvanām.

 

Kandidātes konkursam var pieteikt līdz 11. aprīlim. Ar konkursa noteikumiem var iepazīties laikrakstā Latvijas Avīze, žurnālos Mājas Viesis, 36,6°C un Praktiskais Latvietis, kā arī portālā Mammam.lv. Sīkāka informācija un aizpildāma anketa atrodama Latvijas Avīzes mājas lapā www.la.lv.