Šīsnedēļas labākā anekdote "Visa gandrīz jauna". Nākamnedēļ balvā lieliskas grāmatas

LABĀKAIS JOKS: Mazā Megija stāsta audzinātājai: Es gandrīz visa esmu jauna. Man ir jauni zābaciņi, bikses un kurtka...

Foto: Rojs Maizītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Rojs Maizītis

Šīsnedēļas uzvarētāja ir Māra Lazdiņa ar joku Visa gandrīz jauna. Balvā SIA KidCash unikāla atmiņas spēle (spēles materiāls var kalpot arī kā vēsturisks ieguldījums nākošajām paaudzēm par Latvijas naudas zīmēm) un elegantais Iana Makjuana romāns Česilas pludmalē  (izdevniecība Zvaigzne ABC ).

 

Nākamnedēļ balvā grāmatas: Kampūrijas stāsti un pasakas. Grāmata domāta bērniem no 5–10 gadu vecumam. Māksliniece Sandra Sabīne Jaundaldere krāšņi ilustrējusi pasakas ar spilgtiem un interesantiem tēliem, kuri savas dzīves problēmas risina, aizejot Kampūrijas Tuksnesī.n 20. gadsimta domātāja un mistiķa OSHO (1931–1990) pārdomas par dažādiem vārdiem un to nozīmi Apskaidrības ABC.

IESŪTĪT JOKU.

Reklāma
Reklāma

 

 

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 08.04.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!