Sākas ikgadējā RITO labdarības akcija "Maini veco pret jauno"

Ar rītdienu sākas SIA Arkolat organizētā labdarības kampaņa Maini veco pret jauno visos RITO veikalos. Akcija notiek nu jau astoto gadu pēc kārtas un šogad, sadarbībā ar projektu Palīdzēsim.lv, kampaņas laikā saziedotie trauki tiks nogādāti maznodrošinātām ģimenēm visā Latvijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Labdarības akcijas būtība ir sekojoša – visu aprīļa mēnesi, jebkurā no veikaliem RITO visā Latvijā, iedzīvotāji var nodot savus vecos, lietotos traukus vai citus virtuves piederumus, kas viņiem vairs nav nepieciešami vai kurus viņi vairs nelieto. Pateicībā par piedalīšanos šajā projektā, un lai mudinātu iedzīvotājus būt atsaucīgākiem RITO piešķir 20% atlaidi jaunu trauku vai virtuves piederumu iegādei. Atnestās lietas var būt jaunas, mazlietotas, lietotas, kā arī bojātas. Veikala darbinieki pieņems visas atnestās preces, bet pie jaunajiem īpašniekiem, protams, nonāks tikai tās lietas, kas tiks atzītas par lietošanai derīgām.  Kampaņā iespējams piedalīties arī neveicot pirkumu.

„Labdarības akcija Maini veco pret jauno, kuru organizējam tradicionāli jau astoto pavasari, līdz šim baudījusi lielu Latvijas iedzīvotāju atsaucību. Pa šiem gadiem kopā mēs esam palīdzējuši ļoti daudziem cilvēkiem un tie ir ne tikai maznodrošinātās ģimenes. Tās ir arī vientuļās māmiņas, veci cilvēki, ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām un nelaimē nonākušas ģimenes. Nav šaubu, ka arī šogad daudzi sirdsgaiši cilvēki atsauksies mūsu aicinājumam ziedot. Kā arī aicinām visus, kam nepieciešami trauki atsaukties un mēs jums tos noteikti nodosim. Ikvienam tā ir lieliska iespēja gan palīdzēt kādam līdzcilvēkam, gan lētāk iegādāties jaunus traukus un sev nepieciešamos virtuves piederumus”, saka SIA Arkolat prezidente Daina Pečate.

Labdarības projektā piedalās visi RITO veikali Latvijā, projekta norises laiks – 1. līdz 30. aprīlis.

Sīkāka informācija par projektu: www.rito.lv

Reklāma
Reklāma