Optimāli līdzsvarota, brīnišķīgi atjaunota āda

Shiseido jaunākās tehnoloģijas apvienojumā ar austrumu medicīnas filozofiju ir radījuši jaunus unikālus ķermeņa kopšanas produktus.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jaunie ķermeņa kopšanas produkti ir radīti, apvienojot Shiseido unikālo aromakoloģijas tehnoloģiju un jaunākos zinātniskos pētījumus efektīvai vielmaiņas uzlabošanai un taukšūnu dedzināšanai.
Atdalītie proteīni (Uncoupling Protein — UCP) ir vieni no galvenajiem cilvēka organisma proteīniem. Ir atklāti vairāki UCP veidi (UCP1, UCP2, UCP3 un tā tālāk, atkarībā no to atklāšanas secības), un to galvenā īpašība ir to spēja sadedzināt taukus. Shiseido oriģinālās ķermeņa kontūru uzlabojošās tehnoloģijas pamatā ir šie taukus dedzinošie UCP.
SLM (Spicy Lemony Mixture — garšvielu citrusu maisījums) aromāts stimulē simpātisko nervu sistēmu un noradrenalīna izdali. Sinerģiski darbojoties ar kofeīnu, noradrenalīns pastiprina UCP3 (taukus dedzinošais proteīns) iedarbību.
Tagad Shiseido iepazīstina ar jaunu sastāvdaļu — Sculpting Plant Complex (augu komplekss, kas uzlabo ķermeņa kontūru). Darbojoties vienlaicīgi ar jau esošajām tehnoloģijām, šis jaunais komplekss pastiprina UCP1 un UCP3 iedarbību, kas efektīvi stimulē taukšūnu sabrukšanu un sadedzināšanu.

Sculpting Plant Complex sastāvā ietilpst:
- Poria Cocos (sēņu dzimtas augs) — sastāvdaļa, kas mazina tūsku un tiek izmantots kā diurētisks un pretiekaisuma līdzeklis gadsimtiem ilgi;
- Kofeīns — veicina taukšūnu sabrukšanas procesu un stimulē proteīnu UCP3 iedarbību,  pastiprinot tauku dedzināšanas procesu.

Papildus jau aprakstītajām tehnoloģijām, Shiseido izmanto arī citas efektīvas sastāvdaļas, lai panāktu optimālu šūnapmaiņas ciklu, uzlabotu mikrocirkulāciju, nostiprinātu un mitrinātu ādu.

SHISEIDO ADVANCED BODY CREATOR AROMATIC SCULPTING GEL (200ml)
Aromātiska ķermeņa kontūru uzlabojoša želeja

Viegla, atvēsinoša želeja ķermenim, kas nerada lipīgu sajūtu, uzlabo ķermeņa kontūru, mitrinot ādu un padarot to stingru un gludu. Atsvaidzinošais, uzmundrinošais aromāts un unikālais Sculpting Plant Complex (augu komplekss, kas uzlabo ķermeņa kontūru) darbojas vienlaicīgi — tas aktivē tauku sabrukšanu un samazina „apelsīna miziņas” efektu celulīta skartajās zonās, radot gludu un tonizētu ķermeņa kontūru.
Maksimālai aromakoloģijas iedarbībai — pirms uzklāšanas nedaudz sasildīt plaukstās un dziļi ieelpot aromātu.
•    Nodrošina ievērojamu ķermeņa kontūru uzlabojošu efektu, pateicoties UCP (Uncoupling Protein — atdalītie proteīni). Pētījumi par UCP (Uncoupling Protein — atdalītie proteīni) liecina:
           - Tie samazina celulītu un „apelsīna miziņas” veidošanos
           - Uzlabo ķermeņa kontūru
•    Mitrina ādu un uzlabo ādas elastību.
•    Iedarbība sākas nekavējoties pēc uzklāšanas.
           -    Viegli klājas, radot svaigu, atvēsinošu sajūtu.
           -    Patīkamā durstīšanas sajūta aktivizē ķermeņa kontūru uzlabojošo un nostiprinošo darbību.

Cena veikalā: Ls 39,00

SHISEIDO jauna ķermeņa kopšanas kolekcija atrodama veikalos:
Stockmann, Douglas, Kolonna, Kristiana Galerijā Rīga, Elkor Plaza, Rivoli Liepājā
.

Reklāma
Reklāma