Labākais joks par bēbīti. Nākamnedēļ balvā atmiņas spēle visai ģimenei un grāmata Česilas pludmalē

LABĀKAIS JOKS: Kristers (3 gadi 4 mēneši) vienu dienu man jautā: "Kāpēc jūs mani uztaisījāt?" No pārsteiguma par šādu jautājumu apmulstu un neko neatbildu, bet viņš turpina:" Gribējāt bēbīti, bet sanācu es?"

Skolēnu Mācību uzņēmuma dibinātājas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skolēnu Mācību uzņēmuma dibinātājas

Šīsnedēļas uzvarētāja Iveta Šņepste ar joku Gribējāt bēbīti? Balvā ielūgums visai ģimenei uz LNSO šīs sezonas pēdējo bērniem un viņu vecākiem organizēto koncertu DABAS PARĀDĪBAS un koka pūšaminstrumentu prezentāciju. Koncerts būs veltīts dažādām dabas parādībām – gan lietiem, vētrām, zibeņiem un pērkoniem, gan arī saulītei un maigam pavasara vējiņam.

Nākamnedēļ balvā SIA KidCash unikāla atmiņas spēle (spēles materiāls var kalpot arī kā vēsturisks ieguldījums nākošajām paaudzēm par Latvijas naudas zīmēm) un elegantais Iana Makjuana romāns Česilas pludmalē  (izdevniecība Zvaigzne ABC )

IESŪTĪT JOKU.

Reklāma
Reklāma

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 01.04.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!