Jaunums no Maybelline New York — One By One Volum’ Express skropstu tuša

Satriecošam un spēcīgam skatienam. Viena pēc otras skropstas kļūst apjomīgas un koķetas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Maybelline New York, kosmētikas un skropstu tušu zīmols # 1 pasaulē, vēl vakar pārsteidza pasauli ar blockbasteru Colossal un tās sekotāju — revolucionāro Falsies, kas 6 mēnešu laikā kļuvusi pārdotāko skropstu tušu Eiropā, šovasar ir gatavs piedavāt savu jaunu atklājumu — One By One by Volum’ Express!

One By One skropstu tušas priekšrocība ir "spēcīga" kombinācija — īpašas tehnoloģijas elastīga materiāla birstīte "Skropstu ķērājs" un inovatīva formula uz matu kopšanas produktu tehnoloģiju bāzes. Līdzīgi kā matu kopšanas līdzekļu sastāvā, arī One By One tuša ir bagātināta ar vitamīniem un augļu skābēm — vielām, kas dabiski padara matus gludākus! Lash Cacher birstītes forma un materiāls ļauj ar vienu kustību sniegt 3 darbības - perfekti satvert, vienmērīgi nokrāsot un ideāli atdalīt katru skropstiņu — vienu pēc otras!

One By One skropstu tušas vienmērīgās konsistences formula ļauj rūpīgi atdalīt un pārklāt katru skropstu, nestiepjot un neraujot to. Tušas kamoliņu veidošanās ir pilnībā izslēgta un rezultāts ir 100% gludas un skaisti izliektas skropstas! Pateicoties unikālajai Lash Catcher birstītes un tušas formulas kombinācijai, rezultāts ir perfekti atdalītu, gludu skropstu apjoms, kas koķeti izceļ acis un rada "acīm redzamu" efektu!

Atklāj ar One By One skropstu tušu, cik svarīgi satriecošam un spēcīgam skatienam piešķirt "look-at-me" efektu katrai skropstai — vienai pēc otras!  

Cena: 7,19 Ls
Pieejama klasiski melnā, brūnā un tumši pelēkā krāsā.

 

Ieskaties: www.maybelline.lv

Reklāma
Reklāma