Unikāls bērnudārzu atjaunošanas projekts!

Ar šā gada martu apdares materiālu ražotājs Caparol ar sadarbības partneriem būvniecības namu Kurši, reklāmas aģentūru Brand Storm un interneta mārketinga aģentūru Focus Group uzsāk unikālu Latvijas bērnudārzu atjaunošanas projektu Nāk draugi izkrāsot bērnību!, ar mērķi līdz 1. septembrim bez atlīdzības atjaunot 10 Latvijas pirmsskolas izglītības iestādes. Projekta ietvaros tiek izsludināts konkurss, kurā aicināts pieteikties ikviens, kas vēlas uzlabot sava bērna dārziņa stāvokli un ir gatavs aktīvi iesaistīties remontdarbu veikšanā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Apzinoties, ka Latvijas nākotnes veidotāji ir mūsu bērni, mēs, pieaugušie, esam atbildīgi par to, lai nodrošinātu savu bērnu izaugsmei nepieciešamos labvēlīgos apstākļus, un lai vide, kurā viņi aug, mācās un veidojas kā personības, sniegtu gan fizisku, gan emocionālu labsajūtu. Diemžēl daudzi Latvijas bērnudārzi saviem spēkiem vien nespēj radīt tādu vidi, kurā bērni ar prieku pavadītu lielāko dienas daļu, bet kopā, sadarbojoties uzņēmējiem un vietējai sabiedrībai, ir iespējams radīt skaistu bērnudārzu vidi labākai un krāsainākai bērnībai! 

 

"Ar šī pozitīvā atbalsta projekta palīdzību, aktīvi iesaistoties bērnu vecākiem, bērnudārzu personālam un pašvaldībām, kā arī izmantojot Caparol Alpina produkciju un BN Kurši piešķirtos materiālus, mēs plānojam īstenot ieceri veikt kosmētisko remontu 10 bērnudārzos visā Latvijā, tas ir, atjaunot bērnudārzu ārējo veidolu un iekšējo telpu pēc pašu konkursa dalībnieku izvēles,” paskaidro Caparol Baltica mārketinga nodaļas vadītāja Baiba Bārtule.

 

Vienīgais, kas tiek prasīts no konkursa dalībniekiem ir vēlme padarīt krāsaināku un dzīvespriecīgāku bērnudārzu vidi un pielikt pašiem savu roku, lai tā lieta uz priekšu iet.

/Beata Johansone, Caparol Baltica valdes locekle/

 

Reklāma
Reklāma

„Vienīgais, kas tiek prasīts no konkursa dalībniekiem ir vēlme padarīt krāsaināku un dzīvespriecīgāku bērnudārzu vidi un pielikt pašiem savu roku, lai tā lieta uz priekšu iet. Mēs sagaidām, ka vietējās sabiedrības interese par šo konkursu būs ievērojama, jo pagājušajā gadā līdzīgu projektu ar lielu atsaucību īstenoja mūsu filiāle Igaunijā, kas arī šajā gadā plāno to turpināt, lai dotu iespēju vēl 10 bērnudārziem iegūt jaunu, skaistu un krāsainu izskatu.” – tā prognozē Beata Johansone, Caparol Baltica valdes locekle.

 

 „Bērnības atmiņas ir skaistākais, ko cilvēks sevī nes cauri mūžam. Mēs, Latvijas lielākais vietējā kapitāla būvmateriālu veikalu tīkls, vēlamies, lai mūsu bērnu ikdiena aizritētu labi sakoptā vidē un vienmēr esam iespēju robežās atbalstījuši dažādus labdarības pasākumus, šoreiz – bērnudārzus,” tā par savu atbalstu stāsta BN Kurši valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Artiņš.

 

Ikviens, kas vēlas pretendēt uz bērnudārza atjaunošanu, tiek aicināts pieteikties projekta ietvaros rīkotajā konkursā, par kuru plašāka informācija un tā nolikums pieejami www.izkrasobernibu.lv.

 

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā 1. jūnijā, un laika posmā līdz 30. jūnijam tiks veikts aktīvs darbs pie uzvarējušo bērnudārzu apsekošanas un tehnisko konsultāciju sniegšanas klātienē darba grupām. Savukārt laika posmā no 1. jūlija līdz 31. augustam noritēs remontdarbi, lai 1. septembrī svinīgi tiktu atklāti atjaunotie bērnudārzi.