Policija lūdz palīdzību no speciālās skolas aizgājušas jaunietes meklēšanā

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknis lūdz iedzīvotāju palīdzību, lai atrastu no Stiklu speciālās internātpamatskolas, kas atrodas Ventspils novadā, aizgājušo jaunieti, ziņo www.kasjauns.lv.

Ja mani attēlā redzamo meiteni, lūdzu, ziņo polcijai!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja mani attēlā redzamo meiteni, lūdzu, ziņo polcijai!

18 gadus vecā Kristīne Podmazko no Stiklu speciālās internātpamatskolas teritorijas aizgājusi šī gada 8. martā ap plkst.20.45. Kā informēja policijā, meitene viegli padodas citu ietekmei, ir lētticīga un sirsnīga. Pēdējo reizi jauniete redzēta 10. martā ap plkst.20.30 Rīgas autoostā kopā ar aptuveni 33 gadus vecu vīrieti.

Meitene viegli padodas citu ietekmei, ir lētticīga un sirsnīga. Pēdējo reizi jauniete redzēta 10. martā ap plkst.20.30 Rīgas autoostā kopā ar aptuveni 33 gadus vecu vīrieti.

Jaunās sievietes pazīmes: masīvas miesas būves, aptuveni 170 centimetrus gara, gaiši brūnie mati apgriezti līdz pleciem. Meitene bija ģērbusies melnas krāsas pusgarā virsjakā ar kapuci, melnas krāsas auduma biksēs, sarkanas krāsas ar melnām vertikālām svītrām jakā ar kapuci, melnos ziemas puszābakos ar pildītu papēdi.

Informāciju par personas iespējamo atrašanās vietu policija lūdz sniegt, zvanot uz tālruņa numuru 63604709, 63604700 vai 112 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.
 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv