"Junkers" pavasara akcija mājas labiekārtošanai

Laba tradīcija pavasarī, kad saule sāk spīdēt spožāk un pamazām kūst lielie sniegi, ir sakopt tuvāko apkārtni un sakārtot savu māju vai dzīvokli. Vai nav pienācis laiks nomainīt arī veco apkures katlu ar jaunu, ekonomiskāku un dabai draudzīgāku?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saudzīga attieksme pret apkārtējo vidi ir Bosch koncerna uzņēmējdarbības pamatprincips. Tiek investēti ievērojami finansu līdzekļi tehnoloģiju pilnveidošanā un jaunu produktu izstrādē. Junkers (Bosch grupa) piedāvā iesaistīties dabas aizsardzības aktivitātēs rīkojot pavasara akciju. Piedāvājumā — mūsdienīgākie kondensācijas gāzes apkures katli CerapurComfort ar dāvanu Bosch akumulatora urbjmašīnu PSR 12.


No plašā CerapurComfort modeļu klāsta (16-42 kW) ir iespējams izvēlēties vispiemērotāko risinājumu gan atsevišķam dzīvoklim, gan visai ēkai. Kondensācijas tipa iekārtu darbība ir ļoti ekonomiska, jo apkurei un siltā ūdens sagatavošanai tiek izmantota gandrīz visa enerģija, ko iespējams iegūt sadedzinot gāzi. Ūdens tvaiks, kas parasti neizmantots kopā ar dūmgāzēm aizplūst skurstenī, speciālās katla konstrukcijas dēļ kondensējas jau pašā iekārtā. Tvaika kondensēšanās procesa rezultātā iegūtais siltums tiek izmantots apkures ūdens sildīšanai, tādejādi būtiski paaugstinot katla efektivitāti. Pie tam jauno kondensācijas katlu modeļiem ir iespējams vēl labāk izmantot kondensācijas siltumu un samazināt apkures sūkņa elektrības patēriņu.

Dāvanā iegūtā Bosch akumulatora urbjmašīna PSR 12 ļaus Jums ne tikai piestiprināt jauno apkures katlu pie sienas, bet arī veikt daudzus citus saimniecībā nepieciešamus darbus!

Reklāma
Reklāma

CerapurComfort apkures katlus iespējams kombinēt ar Junkers FX sērijas temperatūras regulatoriem, kas nodrošina arī solārās sistēmas vadību. Uzstādot uz ēkas jumta Junkers saules kolektorus, nebūs nepieciešamas papildus investīcijas solārās sistēmas automātikai. Junkers patentētā automātikas funkcija "solar inside", ļauj ne tikai samazināt gāzes patēriņu, optimizējot solārās sistēmas darbību, bet arī attiecīgi samazina apkures ūdens temperatūru ievērojot pasīvo siltumu, kad saule piesilda telpas.

Dāvanā iegūtā Bosch akumulatora urbjmašīna PSR 12 ļaus Jums ne tikai piestiprināt jauno apkures katlu pie sienas, bet arī veikt daudzus citus saimniecībā nepieciešamus darbus!

Bosch bezvadu urbjmašīnas PSR 12 priekšrocības:
- piemērota urbšanai un skrūvēšanai kokā un mūrī;
- kompakta, izlīdzsvarota un jaudīga;
- ļoti vienkārša lietošana;
- ieskrūvē vairāk nekā 215 skrūves bez papildu uzlādēšanas;
- urbšanas diametrs līdz 20 mm (kokam);
- integrēta apgaismojuma diode palīdz strādāt tumšās vietās.

Sīkāk par Junkers piedāvāto produkciju varēs iepazīties pavasara izstādē Māja 1, 2011, Ķīpsalā, 17.-20.martā. Gaidīsim visus interesentus!

Gandarījumu par sakoptu vidi un omulību mājoklī vēlot,
Jūsu Junkers    

 

Ieskaties: www.junkers.lv