Tonālais krēms un lūpukrāsa. Tev tos noteikti vajag!

Shimmering Rouge kolekcijas būtība ir enerģija un tonis. Tā ir piemērota sejai ar aktīvu un dzīvu mīmiku.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Perfect Refining Foundation. Kā papildinājums jūsu ādai
Izlīdzinošs tonālais krēms nemanāmi saplūst ar ādu, radot zīdaini gludu vienmērīgu toni. Regulāri lietojot, atjauno ādas gludo struktūru, uzturot mitruma līmeni ādā. Pilnīgs risinājums vienmērīgam ādas tonim 15 stundu garumā. Vienmērīgs tonis visas dienas garumā, optimāla mitrināšana. Zīdaini gluds, nemanāms klājums ar spēcīgu mitrinošu efektu.

Jau ar pirmo uzklāšanu sajutīsiet, cik gluda ir āda un cik viegla produkta tekstūra, kas iepriekš nav izjusts ar citiem šķidrajiem ādas pamattoņiem. Tas klājas īpaši vienmērīgi, novērš ādas nepilnības, piemēram, samazina poras, aknes rētas un ādas negludumus. Shiseido tonālais krēms Perfect Refining Foundation  noturīgs pret sviedriem un ādas izdalīto tauku sekrētu; tas nodrošina vienmērīgu un gludu ādas toni līdz pat 15 stundām.

Perfect Refining Foundation tonālais krēms, uz kuru jūs varat paļauties kas nodrošina dabisku mirdzošu izskatu visas dienas garumā, jebkurā apgaismojumā, no jebkura skatu punkta. Perfect Refining Foundation ir pirmais tonālais krēms, kas vienlaicīgi nodrošina lielisku dekoratīvās kosmētikas efektu un izcilu mitrinošu ādu kopjošu efektu. Cena veikalā: Ls 29,50.


Shimmering Rouge. Dzīvīgums un apjoms jūsu lūpām
Caurspīdīga toņa mirdzoša lūpu krāsa, kas burtiski izkūst uz jūsu lūpām, radot pilnīgu lūpu efektu visas dienas garumā, vienlaikus mitrinot tās. Jau no brīža, kad tā saskaras ar lūpām, rodas sajūta, ka tas ir dabisks lūpu sārtums. Tās kušanas punkts ir ļoti tuvs ķermeņa temperatūrai, un tāpēc tā klājas nevainojami gludi un vienmērīgi.
Bagātīgā mirdzuma un caurspīdīgā toņa kombinācija padara nemanāmas vertikālās lūpu līnijas, un piešķir lūpām pilnīgumu un apjomu bez nelīdzenumiem.  
Lūpas ir mitrinātas un šī sajūta nezūd visas dienas garumā. Regulāri lietota Shimmering Rouge palielina dabīgo lūpu apjumu un vienlaikus uzlabo to tekstūru un vispārējo stāvokli. Lūpu apjomu palielinošais efekts rodas nekavējoties pēc uzklāšanas, un neizzūd pat pēc attīrīšanas. Cena veikalā: Ls 19,50.

Vēstījums no Dika Peidža (Dick Page)
Mirdzoša kolekcija Shimmering Rouge (Lūpu krāsa ar mirdzuma efektu).
Koncepcija: Shimmering Rouge kolekcijas būtība ir enerģija un tonis. Tā ir piemērota sejai ar aktīvu un dzīvu mīmiku.
Man patīk ideja par „dinamisku izsmalcinātību”.
Pat ja notikums ir formāls, seja pauž dzīvi vibrējošu skaistumu.
Shimmering Rouge kolekciju var uztvert arī kā pāreju no Perfect Rouge klasiskā efekta uz dabīga izskata lūpu spīduma efektu – ikdienas lietošanai.   

Reklāma
Reklāma