Veselīgās smiltsērkšķu receptes

Kad visapkārt plosās vīrusi, rodas jautājums – ko darīt, lai saglabātu veselību, kā uzlabot savu, savu bērnu un mīļoto cilvēku imunitāti?

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Atbilde ir ļoti vienkārša – jālieto dabīgi vitamīni, un visvairāk to ir mūsu pašu smiltsērkšķu sulā un eļļā! Smiltsērkšķis ir īsts brīnumaugs! Tā sastāvā ir vairāk nekā 190 bioloģiski aktīvu komponentu, ieskaitot daudzus antioksidantus, 18 aminoskābes, 14 vitamīnus (A, B1, B2, C, D, K, P), provitamīnus, un veselas 4 omegas (omega 3 – samazina iekaisumus un noņem nogurumu, nostiprina sirdi; omega 6 – pretvēža darbība; omega 7 – samazina locītavu sāpes, ekzēmas un zvīņēdes simptomus; omega 9 – pazemina holesterīna līmeni). Vitamīni smiltsērkšķī ir daudz lielākā koncentrācijā nekā citos augos, tā piemēram A vitamīns ir 3 reizes vairāk nekā burkānos, C vitamīns – 10 reizes vairāk nekā apelsīnos un E vitamīns 4 reizes vairāk nekā saulespuķu sēklās. Šis bagātīgais sastāvs der praktiski pret jebkurām kaitēm, atjauno šūnas, novērš vecuma izraisītas slimības, ir fantastisks enerģijas atjaunotājs, un pat samazina ļaundabīgu audzēju risku. Nesaprotami, kāpēc mēs par to tik maz zinām!

Mums vairs nav jālieto ķīmiski un izmainīti produkti! Iesakām lietot tikai 100 gramus BIO2YOU sulas dienā, un tici – Tava imunitāte Tevi nepievils! Pērc BIO2YOU smiltsērkšķu sulu RIMI, SKY un Biotēka veikalos!

Lai slimo citi – tikai ne Tu!
Starp citu, februārī BIO2YOU internetveikalā akcija – 2 iepakojumi pilnīgi dabīgu smiltsērkšķu eļļas kapsulu tikai par Ls 7.50, bet 4 pudeles smiltsērkšķu sulas maksā tikai Ls 19.20 (20% atlaide).

Ieskaties: www.bio2you.lv
 

IDEJAS VAKARIŅĀM DIVATĀ
Kas var būt labāks par veselīgu un garšīgu mājās pagatavotu ēdienu romantiskā gaisotnē? Piedāvājam dažas receptes BIO2YOU stilā:

Grilēta cūkgaļa smiltsērkšķu–medus marinādē
2 porcijām nepieciešams: 

400 g cūkgaļas kakla karbonādes,

nedaudz svaigi malta čili garšvielu maisījuma,

10 g augu eļļas,

100 ml smiltsērkšķu sulas,

1/2 ēdamk. medus,

1 sasmalcināta ķiploka daiviņa,

1/2 ēdamk. svaigu sakapātu pētersīļu,

sinepju sēklas pēc vēlēšanās

Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež 1 cm šķēlēs. Lai pagatavotu marinādi, katliņā nedaudz apcep sasmalcinātos ķiplokus, atdzesē. Pievieno svaigi maltos garšvielu maisījumus no dzirnaviņām, smiltsērkšķu sulu, medu un svaigos, sakapātos pētersīļus. Pēc vēlēšanās var pievienot saberztas sinepju sēklas. Gaļas gabalus ieliek marinādē un visu apmaisa, lai gaļa būtu vienmērīgi iemarinēta. Ieliek uz 2 stundām ledusskapī. Pirms grilēšanas gaļu ieteicams pusstundu paturēt istabas temperatūrā. Tad nesteidzoties gaļu grillē no abām pusēm uz vidējas uguns un ar otu pārsmērē ar marinādi. Turpina grillēt, līdz gaļa gatava.

BIO2YOU smiltsērkšķu sula ar putukrējumu un olas dzeltenumu
Nepieciešams:

1 glāze BIO2YOU sulas,

4 karotes cukura,

Reklāma
Reklāma

2 olu dzeltenumi,

150 gr putukrējuma.

Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno smiltsērkšķu sulu un atdzesē, tad salej glāzes un virsū liek putukrējumu! Mmmm....

NERĀTNAJIEM MĪLĒTĀJIEM
Vai zināji, ka no smiltsērkšķu sulas iznāk fantastiski garšīgi alkoholiski kokteiļi? Valentīndienas vakarā pārsteidz savu mīļoto ar garšīgu, veselīgu un, galvenais, viegli pagatavojamu kokteili:
Smiltsērkšķu DAIQUIRI:

1 daļa BIO2YOU smiltsērkšķu sulas,

1 daļa ruma,

2 tējkarotes pūdercukura.

Smiltsērkšku FIZZ:

2 daļas BIO2YOU smiltsērkšķu sulas,

1 daļa degvīna,

1 olas baltums,

2 tējkarotes pūdercukura.

SIRSNĪGAS DĀVANAS MĪĻAJIEM
Kāda var būt labāka dāvana par dabīgu, augstas kvalitātes kosmētiku mīļotai sievietei? Atgādinām, ka veselīgā BIO2YOU kosmētika gaida Tevi Stockmann, Douglas, Kolonna un Biotēka veikalos! Lūk, tikai dažas atsauksmes no mūsu pastāvīgiem lietotājiem:

Modes māksliniece Natalija Jansone: "Īpaši vēlos izcelt organisko atjaunojošo smiltsērkšķu krēmu ar hialuronskābi, kas brīnišķīgi rūpējas par sejas ādu, bagātīgi to mitrinot un barojot. Jau pēc pirmās reizes, kad izmēģināju jauno BIO2YOU organiskās kosmētikas līniju, ievēroju, ka mana sejas āda pat pēc mazgāšanas ar ūdeni nekļūst sausa. Turklāt krēmu nav nepieciešams uzklāt atkārtoti, jo sejas āda vēl arvien saglabā tvirtumu un dzīvīgumu. Turklāt mani ļoti patīkami pārsteidza produkta iepakojums un dizains. Būdama modes māksliniece šādām lietām pievēršu pastiprinātu uzmanību, tāpēc BIO2YOU elegantais stikla pudelīšu un flakonu dizains noteikti rada kvalitatīva un augstvērtīga produkta iespaidu. Šķiet, ka BIO2YOU radītāji īpaši piedomājuši pie ikvienas sīkākās detaļas – gan produkta satura, gan produkta iesaiņojuma."

Kristīne Azarjana, pazīstama ārste-dermatoloģe: "BIO2YOU Organiskā smiltsērkšķu kosmētikas līnija ir labi pārdomāta un augstvērtīga. Tās unikālais sastāvs veidots, apvienojot dabas un zinātnes iegūtas ādu atjaunojošās sastāvdaļas. Organiskā izcelsme un izcilais sastāvs ir ļoti labi piemērots, lai risinātu mūsdienu ādas problēmas, ko rada vides piesārņojums un stress. Viens no galvenajiem elementiem – smiltsērkšķis – veicina audu mikrocirkulāciju un atjaunošanos. Hialuronskābe un Argireline atjauno ādu, vēršoties pret tādiem dabiskiem procesiem, kas saistīti ar novecošanu, kā piemēram, dehidratāciju un krunciņu veidošanos. Neuzbāzīgā smarža, lieliskā tekstūra un modernais sastāvs atbilst lielākai daļai mūsu pacientu vēlmēm un vajadzībām."

SIRSNĪGI SĪKUMI MĪĻAM RĪTAM
Palutini savu sejas ādu ar BIO2YOU Organisko OMEGA 3-6 SERUMU – ādas antidepresantu. Tu sajutīsi burvīgi samtainu un smaržīgu pieskārienu, kas Tev acumirklī liks justies visu mīlētai un lolotai! Īpaši unikālā dabīgā formula atjauno ādas jaunavīgo toni, krāsu, elastību. Tas satur ļoti koncentrētas aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas un nepiesātinātās taukskābes, kas palielina ādas pretestību un nostiprina ādas šūnu aktivitāti tādā pašā pozitīvā veidā, kā to dara dabīgā laimes sajūta. Vērtīgo dabīgo ārstniecības augu eļļu maisījums palielina ādas mirdzumu, uzlabo mikrocirkulāciju un atjauno ādu.

Pagatavo sev vieglas un veselīgas brokastis: baltmaizes grauzdiņu ar biezpiena/siera pastu ar smiltsērkšķiem. Nepieciešams saldais krējums 70gr, siers 100gr, 2 ēdamkarotes biezpiens un 2 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas. Saldo krējumu sajauc ar sasmalcinātu sieru, biezpienu un sulu. Visu kārtīgi samaisa līdz iegūta viendabīga masa. Pastu liek uz grauzdiņa un labi garšo!

Izbaudi februāri un neslimo!!!!

Seko līdzi BIO2YOU jaunumiem:

www.bio2you.lv;

www.draugiem.lv/bio2you;

www.facebook.com;

www.twitter.com.

Ar nepacietību gaidīsim Tavu ierosinājumus un ieteikumus uz mūsu karsto e-pastu: info@bio2you.lv