Labākais joks par ruksīti un bučošanos. Balvā ielūgums uz atpūtas kompleksu Ziemas Parks

LABĀKAIS JOKS: Šis joks ir gana vecs, bet tā vērts, lai pastāstītu. Personāži - meita Elīna (E), mamma (M). Elīnai ir netīra mute. Es viņai prasu - M - Elīna, kāda Tev netīra mute! Ruksi bučoji ? E - Nē, Tevi mammīt!

Foto no atpūtas kompleksa Ziemas Parks arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no atpūtas kompleksa "Ziemas Parks" arhīva.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Signe Andrea Treinovska ar joku Ruksītis. Balvā ielūgums divām personām uz Mežaparka atpūtas kompleksu Ziemas Parks.

 

Nākamnedēļ balvā ielūgums visai ģimenei uz Mežaparka atpūtas kompleksu Ziemas Parks. Tāpēc piedalies šīs nedēļas anekdošu konkursā un aktīvi atpūties, izbaudot ziemas priekus!
Šogad Mežaparka Lielā estrāde atdzīvojusies arī ziemas mēnešos, pārtopot par mājvietu atpūtas kompleksam Ziemas Parks. Tā ir lieliska iespēja galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem aktīvi atpūsties svaigā gaisā ģimenes vai draugu lokā turpat, Rīgā.

Kompleksa Ziemas Parks izveide ieviesusi vērienīgas pārmaiņas Mežaparka Lielās estrādes veidolā. Ierastās solu rindas ir likvidētas, to vietā ar mākslīgā sniega palīdzību izveidojot nogāzi, pa kuru iespējams šļūkt ar kamerām. Kopumā ir sešas trases, kuras atšķiras ar grūtības pakāpi un ātrumu, ņemot vērā to, ka Ziemas Parks ir atpūtas vieta dažādu vecumu apmeklētājiem.

 

SKATIES BILŽU GALERIJU!

Reklāma
Reklāma

Nogāzē rasta iespēja izveidot arī Kalnu slēpošanas skoliņu, kas domāta bērniem vecumā no četriem līdz desmit gadiem pamatiemaņu apgūšanai īstenu profesionāļu vadībā. Savukārt ierastāku aktivitāšu cienītājiem kompleksā izveidota kvalitatīva distanču slēpošanas trase viena kilometra garumā, kuru var izmantot gan klasiskajā solī, gan slidsolī. Nav aizmirsts arī par slidotājiem, piedāvājot lielisku dabīgā ledus laukumu, bet atpūtu jo interesantāku dara tas, ka ar ledu pārklātas arī taciņas starp kokiem, ļaujot ik reizi variēt slidošanas maršrutu. Aktivitātēm nepieciešamo inventāru iespējams izīrēt turpat, kompleksa nomas punktā, tāpat arī ieturēt veselīgu maltīti pēc sportiskajām aktivitātēm un iemalkot siltu dzērienu.

 

Ar plašāku un aktuālāko informāciju par atpūtas kompleksu Ziemas Parks ikviens var iegūt mājas lapā internetā www.ziemasparks.lv. Nāc un teicama atpūta būs garantēta!

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 04.02.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!