Jaunais mīlas dzēriens. Smaržūdens "Nina L’Elixir"

Nina L'Elixir atsauc atmiņā reti sastopamo, grezno mīlas dzēriena esenci, kas  ir iepildīta smaržūdens pudelītē. Tā ir intensīvāka Nina tualetes ūdens versija.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Dzirkstoši svaigās Kalabrijas citronu un Caipirinha laima notis piedod Nina L'Eliksir pikantu spontanitāti. Sākumā ir jūtami skaistie pārdrošības, starojošie brīvības, dzīvesprieka un dabiskā svaiguma akordi, tikai tad maigi atklājas  dziļā noslēpumainība. Šīs burvīgās dziras pamatā ir iecietība, kuru simbolizē sarkanais, saldais, kraukšķīgais, mīlestības ābols, kas arī ir šo smaržu simbols. Maigā pamatnots sastāv no  jasmīnu un meža ogu maģiskā aromāta, kurš uzvirmo no karamelizētā kāruma, aicinot nodoties savu izjūtu baudīšanai.

Juteklisks, dabisks un dziļš šarms
Koksnes un ambras notis piedod Nina L'Eliksir pavedinošu pieskārienu, kuram  piemīt   neatvairāmie jutekliskie austrumu akordi. Ciedrkoks, kokvilnas muskuss un siltā ambra piedod  šim maigajam, it kā hipnotizējošajam, harmoniskajam aromātam ilgstošu un dziļu bāzes noti, ka ir izteikti sievišķīga.

Un atkal ābols
Gluži tāpat kā ābolīša formas kristāla Nina smaržu  pudelīte, kura iznāca 2006. gadā  juvelieru izveidotā Nina L'Eelixir pudelīte ir veidota pēc slavenās "Fille D'Ieva" pudeles parauga, kuru izstrādāja Roberts Ricci un Marks Lalique 1952. gadā.  Tā izskatās pēc īsta ābola ar matētām  kristāla kontūrām, kas atgādina par jaunas, maigas ādas jutekliskumu.  Šī skaistā ābola formas pudelīte ir kalpojusi par  iedvesmas avotu  daudzu  pudelīšu veidošanas laikā. Tas ir kā mākslas darbs, kas atkārtoti, dekādi pēc dekādes, parādās jaunā veidolā.

Nina L’Elixir simbolika liek atgriezties Ēdenes dārzā, tai pat laikā, tā ir saglabājusi oriģinālās pudelītes  juteklisko pievilcību. Lai gan, šoreiz tā ir uzlabota ar valdzinošu krāsu pāreju no caurspīdīgas zelta krāsas līdz pat tumši sarkanai. Tauriņi, kas jutekliski greznoja 1950. gada pudelīti ir pārveidoti par noslēpumainām zeltītām lapiņām, kuras izceļ šīs burvīgās pudelītes īpašo saistību ar modes pasauli.  

Šī elegantā, sarkana ābola formās veidotā,  kristāla pudelīte paver mums iespēju sajust ikdienas burvību un izbaudīt pasauli ar visu tās iecietību, pārdrošumu un jutekliskumu.

Nina L'Elixir smaržūdens pudelē ar pulverizatoru 80, 50, 30 ml
Parfīmu meistars: Olivers Kresps

SKATIES VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=wrXW7tSaU14

Ieskaties: www.nina-parfum.com
 

Reklāma
Reklāma