Arī tu vari būt kā Dženifera Lopesa!

Daudzus gadus “L’Oréal Paris” pārstāvji ir iedvesmojuši sievietes un vīriešus visā pasaulē ar savu talantu, personību un devīgumu. Dženiferai Lopesai (Jennifer Lopez) piemīt visas šīs īpašības. “Golden Globe” nominēta aktrise, platīna diska daudzkārtēja ieguvēja, filmu un televīzijas raidījumu producente, estrādes māksliniece un filantrope, Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) neapšaubāmi ir viena no mūsdienu sievietēm, kura vispilnīgāk īstenojusi savu potenciālu. “L’Oréal Paris” ģimene ar lepnumu apsveic viņu kā zīmola jauno globālo vēstnesi.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

“Ar milzīgu sajūsmu ziņojam par šo jauno sadarbību ar satriecošo, pielūgto, ar daudziem talantiem apveltīto Dženiferu Lopesu (Jennifer Lopez)” paziņo Sirils Čapijs (Cyril Chapuy), globālā zīmola “L’Oréal Paris” prezidente. “Sievietes visā pasaulē apbrīno ne tikai Dženiferas skaistumu, bet arī pievilcību un mērķtiecību. Esam pagodināti, ka varam apsveikt viņu ar iekļaušanu mūsu apbrīnojamo pārstāvju sarakstā, kuras visā daudzveidībā atklāj mūsdienu sievietes skaistumu. Dženifera būs drīzumā gaidāmo dekoratīvās kosmētikas līdzekļu un matu kopšanas līdzekļu inovāciju seja pirmajās reklāmas kampaņās.”

“Tā kā lielāko savas dzīves daļu esmu lietojusi “L’Oréal Paris” izstrādājumus, esmu sajūsmā, ka varu strādāt ar zīmolu, kurš pastāvīgi piedāvā plašu augstākās kvalitātes izstrādājumu klāstu, kuri pieejami sievietēm visā pasaulē,” stāsta Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez). “Man vienmēr ir patikušas šo izstrādājumu izsmalcinātās reklāmas kampaņas, un esmu saviļņota, ka varu pārstāvēt zīmolu, kurā ietverts vēstījums par sievietes vērtību.”

“Dženiferas talants un panākumi aptver vairākas nozares,” uzsver Karena T. Fondu (Karen T. Fondu), “L’Oréal Paris USA” prezidente, “kas līdz ar viņas neapšaubāmo skaistumu padara viņu par mūsdienu sievietes paraugu. Viņa patiešām iemieso “L’Oréal Paris” filozofijas garu – “Jo Tu esi tā vērta”. Esam laimīgi, ka varam apsveikt Dženiferu “L’Oréal Paris” lieliskajā pārstāvju grupā.”

“Tā kā lielāko savas dzīves daļu esmu lietojusi “L’Oréal Paris” izstrādājumus, esmu sajūsmā, ka varu strādāt ar zīmolu, kurš pastāvīgi piedāvā plašu augstākās kvalitātes izstrādājumu klāstu, kuri pieejami sievietēm visā pasaulē,” stāsta Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez).

Šai daudzšķautnainajai estrādes māksliniecei drīzumā būs pirmā uzstāšanās kā žūrijas loceklei TV šovā “Amerikas elks” (American Idol). 2001. gadā filma “The Wedding Planner” bija nācijas “kases grāvējs”, bet viņas albums “J. Lo” bija pirmajā vietā “Billboard Top 200 Chart” sarakstā. Šīs vienlaicīgi iegūtās pirmās godpilnās vietas padarīja Lopesu par pirmo sievieti vēsturē, kuras albums un filma vienā nedēļā ir atzīti par labākajiem. Par sniegumu titullomā filmā “Selena” Lopesa ir nominēta arī “Golden Globe” balvai un ieguvusi plašu atzinību. Viņas filmu producēšanas uzņēmums “Nuyorican” nesen ar “20th Century Fox” ir noslēdzis darījumu par televīzijas raidījumu un filmu producēšanu. Lopesa 2006. gadā saņēma “ACE Fashion Icon of the Year” (ACE gada modes ikona) balvu par ieguldījumu aksesuāru un modes nozarē. 2011. gadā Lopesa gatavojas izdot savu jaunāko albumu “Love?”.

 

Reklāma
Reklāma

Viņas kaislību – censties pasauli padarīt labāku – atspoguļo Lopesas darbs ar bērniem, izmantojot bezpeļņas organizāciju “Maribel Foundation”, kuru viņa dibināja kopā ar savu māsu Lindu. “Maribel Foundation” mērķis ir uzlabot sieviešu un bērnu veselību un labklājību, un palielināt viņiem pieejamās medicīniskās aprūpes līmeni.

Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) pievienojas prestižajam “L’Oréal Paris” pārstāvju sarakstam, kurā ir arī šādi vārdi: Mila Jovoviča (Milla Jovovich), Patriks Dempsijs (Patrik Dempsey), Reičela Veisa (Rachel Weisz), Bejonse Noulza (Beyoncé Knowles), Diāna Krīgere (Diane Kruger), Evandželīna Lilija (Evangeline Lilly), Endija Makdovela (Andy MacDowell), Eva Longorija (Eva Longoria), Frīda Pinto (Freida Pinto) un Žerārs Batlers (Gerard Butler).


Ieskaties: www.loreal-paris.lv